CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A röhej országa

2013. július 29. 03:33 - csú

fidesz-szekhaz-tuntetes.jpgBoldog az az ország, ahol még a rendőrség is csupa-csupa vicces emberből áll. A miénk tényleg a mosoly országa, mert még a rendőrök is mindig csak a tréfára gondolnak. Hogy miként tudnak kacagást csalni a honpolgárok rózsaszín és gömbölyded arcocskájára.

Csak egy példa minderre. Pár hónappal ezelőtt néhány egyetemista úgy próbálta felhívni a figyelmet a jogállamiság elvételére, hogy demonstratíve pár órára bemászott az uralkodó párt székházának udvarába. A történet közismert. Megjelent néhány verőember jellegű "fideszes aktivista", köztük az emberölésért korábban elítélt Sz. Ferenc is - és a fényképek tanúsága szerint meglehetősen durván és megfélemlítően elrángatott fideszes aktivista társaival néhány negyvenkilós egyetemista lánykát.

Most a rendőrség - tessék a nevetőizmokat készültségbe helyezni - azt közölte, hogy nagyon helyesen járt el, ugyanis az épület veszélyes, omlik a vakolat, ki tudja, mi történik a fiatalokkal, ha Sz. Ferenc és a többi Kubatov-barát ki nem menti őket. Na, ilyet tessék kitalálni kabarészerzők!

Én kicsit hiányolom, hogy nem terjesztették eddig fel őket életmentő kitüntetésre, mert ezek szerint megérdemelnék. De valószínűleg ez a következő lépés. Amúgy Sz. Ferencet, aki az elmúlt hetekben nem vett részt egy utcai lövöldözésben - ezt ő magától tudjuk - a rendőrségi határozat nevezi fideszes aktivistának.

A Fideszbe meg nem azért került, mert korábban éveket ült, amiért elszámolási vitából kifolyólag közreműködött egy üzlettársa meggyilkolásában. Hanem, mert érzelmileg közel állnak egymáshoz. Most a Fradi környékén teljesít szolgálatot és fideszes aktivista.

Nem, ez mégsem a mosoly országa. Ez a röhej országa.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

Dési János desij@nepszava.hu 

Forrás: NÉPSZAVA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr835429692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása