CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megalakult az E14-PM pártszövetség kampánycsapata Csepel-Soroksáron

2013. augusztus 10. 11:58 - csú

Bajnai tüntet-333_1.pngMottó: egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!

"Ez a szövetség a korszakváltás, az ország megváltoztatásának biztosítéka, felépíti a remény koalícióját, és győzelemre viszi a változás ügyét." /Bajnai Gordon/

A tavasszal létrejött szövetség célja az ország összes választókerületében olyan szervezet létrehozása, mely felkészült és eltökélt a jövő évi választásokon történő részvételre, és képes a Fidesz MPP ellen hatékony alternatívát nyújtani.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy megalakult a budapesti 17. OEVK (Csepel és Soroksár) kampánycsapata, melynek célja a kormányváltás és egyben korszakváltás sikeressége.

Csapatunk mostantól a 2014. őszi önkormányzati választásokig látja el feladatát.

Feladatunknak tekintjük, hogy a választókörzetben élő összes állampolgárt megismertessük elképzeléseinkkel, egy olyan alternatív Magyarország képével, ahol a cél egy fejlődő gazdaság képe, ahol minden állampolgár számára biztosított jogbiztonság és az egyenlő és igazságos bánásmód elvének és gyakorlatának érvényesítése.

Kiemelt feladatunknak tekintjük helyi programunk kialakítását, mely megoldásokat kínál szűkebb lakókörnyezetünk problémáira. 

Közös feladatunk: a visszaélések felszámolása, az esélyegyenlőség biztosítása, egy jobb, élhetőbb és vidámabb ország kialakítása.

Feladatainkat mind helyi, mind országos szinten kívánjuk ellátni, hiszen ezek nem elkülöníthetőek: szerves részei vagyunk mind az országos, mind a helyi történéseknek.

Szeretettel várunk mindenkit programunk megvalósításában, aki küldetésünkkel egyet ért, aki velünk együtt úgy gondolja: hazánkban gyökeres változásra van szükség, és aki kész tevékenyen részt venni munkánkban.

Megköszönjük azok a támogatását, akik  szimpatizálnak céljainkkal. Mindenkire számítunk, aki korszakváltást kíván, és szeretné a jelenlegi ámokfutás folytatását megakadályozni.

Az Ön segítsége, részvétele és szavazata fontos számunkra: mert a passzivitás a Fideszt erősíti.

E14-PM pártszövetség kampánycsapata Csepel-Soroksár

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr955454765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása