CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kilenc csecsemő rejtélyes halála: fertőzés jeleit találták a miskolci kórházban

2013. augusztus 18. 04:44 - csú

Nemzeti Nyomozó Iroda-honlapos.PNGKivonultak a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) emberei a miskolci kórházba, ahol dokumentumokat foglaltak le, mert augusztus 5. és 14. között kilenc csecsemő halt meg.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint az eljárás nem veszélyeztette a betegellátást. Balogh Zoltán, nemzeti erőforrás miniszter pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: fertőzésre utaló jeleket is találtak az eddigi vizsgálatok a kórház koraszülött osztályán. Az NNYI akciójával kapcsolatban szerettük volna megkérdezni dr. Csiba Gábort, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főigazgatóját, ő azonban elérhetetlennek bizonyult.

Miként az Észak-Hírnöke című hírportál első híradását követően a teljes magyar média beszámolt róla, a legrégebben működő koraszülött centrumában augusztus 5. és 14. között kilenc csecsemő halt meg.

– Mélységesen együtt érzünk azoknak a szülőknek a fájdalmával, akik gyermeküket elvesztették – közölte Nagy Kálmán, a központ vezetője, aki hozzátette: a dolgozók is várják a vizsgálatok végét. (Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr315464623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása