CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Liptai Claudia a csepeli polgármester emberével jött össze

2013. augusztus 30. 09:19 - csú

Liptai Claudia és csepeli párja.PNGA TV2 csinos műsorvezetőnője a Blikk információink szerint néhány hete ismerkedett meg párjával, Szabó Benjaminnal (26) egy rendezvényen.

Ahogy mondani szokták, első pillantásra tudták, hogy több lesz köztük egyszerű udvariassági csevegésnél.

Claudia elég régóta él egyedül. 2006-ban házasodott össze Gesztesi Károly színművésszel, majd a kislányuk megszületését követően 2009-ben külön költöztek egymástól. Ezután a volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid lett az új párja, s egészen a férfi tragikus öngyilkosságáig együtt is voltak.

Ezt követően egy Tv2-ben dolgozó kollégájával jött össze Claudia, de ez sem tartott sokáig, mert rengeteg akadály volt ebben a kapcsolatban.

Már egy éve egyedül élek a kislányommal, a munkán kívül a barátaimmal és Pankával töltöttem az időt. Csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy újra nyitott vagyok egy kapcsolatra.

Elcsépelt közhely, de az érzelmeknek nem lehet gátat szabni, az egyre szaporább szívdobbanást nem érdekli, milyen korkülönbség van az érintettek közt. Claudia és a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagja nagyon jól érzik magukat egymással.
Benjamin szerint az emberek sokszor túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az életkornak, pedig ez rossz megközelítés.

- Sokkal fontosabbnak tartom, hogy boldogok legyünk, és ha megtehetjük, éljük meg érzelmeinket. Vannak helyzetek, amikor értelmét veszti a racionalitás, és az ember csak a szívére képes hallgatni, mert egyszerűen nem tehet mást! Ilyen helyzet ez is. Villámcsapásszerű találkozás a miénk! Rövid az élet, és fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle – mondta a fiatalember, aki a csepeli polgármester protokollcsapatának tagja.

Sok sikert kívánunk a szerelmespárnak!

Forrás: Blikk és Hír24.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr905484433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stüncike 2013.08.30. 10:20:06

Végre egy, akit nem a családjától csábitott el. Ezt még megnevelgetheti, csak birja ki szegény feje Klaudia hisztijét.
süti beállítások módosítása