CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Obersovszky megkapta a magáét

2013. szeptember 11. 12:14 - csú

schmitt_ober.jpgKedd este váratlan fordulat történt a közszolgálati televízió késő esti műsorában. A műsorvezetőnek torkán akadt a szó, amikor Vadai Ágnest, a DK politikusát akarta összeugrasztani az MSZP-vel. Obersovszky meglepetésében még Orbán Viktort sem védte meg. Mi lesz ebből?

A közszolgálatiság napja alkalmából  a Demokratikus Koalíció megalapította az Arany Mikrofonállvány-díjat, erről Vadai Ágnes a DK politikusa tájékoztatta az ATV-t. Azt is elmondta, hogy az első díj nyertese Obersovszky Péter, az M1 Este című műsorának vezetője. Miként elmondta, tegnap  az M1 Este című műsornak vendége volt. A műsorba az MSZP-DK tárgyalások miatt hívták. Ugyanakkor úgy döntött, hogy az Arany Mikrofonállvány-díjat az interjú elején átadja Obersovszky Péternek, aki – álláspontjuk szerint – a Schmitt Pállal készített interjú miatt érdemelte ki a címet.

Az interjú végén Vadai Ágnes arról is tájékoztatta Obersovszkyt, hogy hamarosan a díjhoz kapcsolódó oklevelet is kézhez veheti.

Vadai elmondta, az interjú végén a műsor szerkesztője odalépett hozzá és közölte vele, hogy a köztévé nem az egyéni performanszok helye, így az interjút meg kell ismételni.

Vadai erre azt felelte, hogy vagy így kerül adásba az interjú, vagy sehogy. Az anyag végül lement az Este adásában.

atv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr385507227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása