CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ezen a hétvégén is pótlóbuszok közlekednek a csepeli HÉV vonalán

2013. szeptember 14. 10:16 - csú

figyelem-x1B_3.jpgKarbantartás  miatt ezen a hétvégén is pótlóbuszok közlekednek a csepeli (7-es) HÉV teljes vonalán - közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.

A vágányzár  hétfő hajnali 6 óráig tart. A pótlóbuszok a Boráros tér és a II. Rákóczi Ferenc út között közlekednek, H7 jelzéssel. A járműveken kerékpárt is lehet szállítani. A pótlóbuszokról a Szent Imre téren lehet átszállni a csepeli autóbuszjáratokra.

 A vonal további használatához szükséges engedély megszerzéséhez felújítják a vasúti pályát és korszerűsítik az áramellátó rendszereket. Átépítik a rendőrkapitányságnál lévő, Vermes (Koltói Anna) utcai útátjárót és több építményt, továbbá kicserélnek hatszáz méternyi sínt. Korszerűsítik emellett a Boráros téri végállomás és a Nemzeti Színháznál lévő, Közvágóhíd megállóhely térvilágítási rendszerét, kijavítják a felsővezeték hibáit, és pótolják a hiányokat. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995512974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása