CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lefújás után felfújás Csepelen: főhajtás és felhajtás

2013. szeptember 14. 18:44 - csú

Szemétszedők-2013-09-14.PNGHetek óta hirdették Csepelen, de - miként korábbi hírünkben megírtuk - ma, nem sokkal 9 óra előtt lefújták a csepeli Szent Imre térre szervezett szemétgyűjtési akciót. A csepeliek megértését kérték, de nem tudjuk, hogy kik...

A lefújás után jött a felfújás: mikrofonok, kamerák és esernyők fedezékében Illés Zoltán államtitkár és Németh Szilárd polgármester akcióba kezdett a Te szedd nevű akció apropóján. Kapartak egy keveset a téren és nyilatkoztak  jó sokat a csepeli terrorháza (polgármesteri hivatal) tanácstermében. Volt főhajtás a nagy emberek előtt és felhajtás a köznép számára.

Szemétszedők-2.PNG

Jó mulatság, fülkeforradalmi munka volt, amiről a 444.hu hírportál keresetlen szavakkal így számolt be:

Szemétszedők-3.PNGNem, nem büntetésből, amiért hülyeségeket mondott a parlamentben, hanem azért, amiért a lándzsás hagyományőrzők is lóhátról szedik a műanyag palackokat.

Egy sajtótájékoztató után Németh Szilárd csepeli polgármester és Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára a kerületi alpolgármesterekkel és a csepeli önkéntesekkel együtt kaparták le a Szent Imre téri villanyoszlopokról az illegális hirdetéseket. Szemétszedők-6 ez jó.png

Forrás: Csepel újság, csepel.hu, 444.hu, MTI. fotó csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr385513563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása