CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Akar balhét látni vasárnap?

2013. szeptember 17. 03:33 - csú

Balhé-1.jpgMég kaphatók  jegyek a Fradi-Újpestre - írja több hírportál  az Újpest FC weblapjára hivatkozva,  majd hozzáteszik:

Szeptember 22-én, azaz vasárnap 16 óra 30 perckor rendezik a Ferencvárosi TC–Újpest FC mérkőzést a Puskás Ferenc (egykori Nép-) Stadionban. Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint még kaphatók jegyek a vendégszektorba.

Az első biztonsági értekezletet követően az Újpest arról tájékoztatja szurkolóit, hogy a Ferencváros az első ütemben 15000 szurkoló befogadására alkalmas szektorok megnyitását tervezi, így az első körben klubunk 1500 jegyet kap a vendégszektorba. A belépők 1400 forintba kerülnek majd, megvásárlásukhoz név, születési hely és születési idő szükséges majd (a hazai szurkolók pedig kizárólag szurkolói kártyával vásárolhatnak jegyet).

Az Újpest több jegyet igényel a szurkolói számára, a Ferencváros pedig megígérte, hogy amennyiben több szektor is megnyitásra kerül majd a Puskás Ferenc Stadionban, akkor lehetőség szerint korlátozott mennyiségben az Újpest-szurkolók rendelkezésére bocsájtanak további jegyeket. (újpeestfc.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995517424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása