CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mennyit fizetett Csepelen a Fidesz a Királyerdei Művelődési Háznak a Fidesz-hakniért?

2013. október 08. 05:57 - csú

Kérdés-1_1.PNG„Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést!” címmel szeptember 15-én országjáró rendezvénysorozatot indított a Fidesz. A kormánypárt sajtóosztálya szerint „a kampány költségeit a Fidesz fizeti”.

Csepelen a Fidesz Csepeli Szervezete szeptember 20-án, a Királyerdei Művelődési Házban tartott a rezsicsökkentéről, fórumot. Ezúton kérdezzük Németh Szilárdot, a Fidesz választókerületi felelősét, polgármestert és Ábel Attilát, a Fidesz Csepeli Szervezetének elnökét, hogy mennyit fizetett szervezetük a művelődési ház terméért, az intézmény szolgáltatásaiért a működtetőnek, a Csepeli Városkép Kft-nek. Egyben kérjük a Kft vezetőjét, Vida István ügyvezető igazgató urat, hozza nyilvánosságra a Fidesz Csepeli Szervezete által befizetett terembérleti díj befizetését igazoló számlát. 

A csepelujsag.blog.hu szívesen ad teret a válasznak, a fentiekben kért dokumentumoknak, hiszen mindannyiunk, ezen belül a Fidesz Csepeli Szervezetének, az önkormányzati intézményi vezetőknek és dolgozóknak, továbbá a csepelieknek is érdeke, a kampány tisztaságának megőrzése. A csepeliek sem hagyják magukat! Választ várnak arra, hogy ki fizeti meg a rezsicsökkentési propaganda, a  helyi hakni árát? (CSÚ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr375556047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása