CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vérfürdő Csepelen: kick-box világbajnok késelhetett

2013. október 08. 11:16 - csú

Rendőrség-123_2.pngA Fidesz és az  Orbán-kormány félhivatalos lapja a következőket közölte:

B. Oszkár kick-box világbajnok volt az egyik késelő a csepeli szórakozóhelyen – írja a Blikk. A bulvárlap beszámolója szerint a férfit hétfőn este fogták el a hatóságok. „Rajta kívül elfogtuk B. Rolandot, és keresünk egy harmadik férfit, aki még szökésben van” – mondta el a BRFK sajtóügyeletese a Blikknek. Mint ismeretes, péntekről szombatra virradó éjszaka Budapesten, a XXI. kerületi Erdőalja utcában, a Tréning nevű szórakozóhelyen lerohanta egy négyfős banda a biliárdozással idejét múlató D. Attilát és É. Zoltánt. Késsel estek nekik, mindkét férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A támadóik nyakukon, mellkasukon, combjukon és hátukon kaszabolták össze őket. Csak vasárnap reggel lehetett kihallgatni a sérülteket, akkor árulták el, kiket ismertek fel támadóikban.

A csepeli szórakozóhelyen a rendőrök fél napig helyszíneltek, gyakorlatilag vérben úszott az egész vendéglátóhely. Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe.

A Blikk úgy tudja, hogy a harmadik férfi P. Árpád, akinek már korábban is volt összetűzése a törvénnyel.
Komoly harcos múlt

B. Oszkár jelenleg is edzőként dolgozik, aktív sportolóként szerzett érmeinek se szeri, se száma. Párizsban, 1991-ben világbajnokságot nyert a keményebb szakágban, azaz full-contactban, míg ligh-kontaktban bronzérmes lett. Pályafutása egyébként 1985-ben indult, amikor vb-bronzérmet szerzett, 1986-ban Eb-bronz, '87-ben ismét vb-bronz, '89-ben Európa Bajnoki cím, '90-ben vb-bronz és Eb-ezüst érmet is szerzett.

A bulvárlap információi szerint a brutális támadás hátterében elszámolási vita állhatott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr735556675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása