CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Harctéri tudósítás Csepelről, a Szent Imre téri terror házából

2013. október 12. 05:59 - csú

 005-NSZ-kommandós részlet.PNGOktóber 10-én olvastam az index.hu címlapján, hogy „Kiberfront nyílt a rezsiháborúban” A 11:42-kor közölt cikk, a csepeli önkormányzat közleményére hivatkozva, mélyen megértve a rezsicsökkentés hőseinek drámai híradását, gyorshírként repítette világgá a szenzációt, a rezsiháború újabb frontjának megnyitását: „a Csepel.hu harctéri tudósítója jelenti: a hekkerek megtámadták a rezsiharc legfontosabb bástyáját”. A csepel.hu-t, másodpercenként 250-300 levéllel bombázzák, a rendszer lebénítása érdekében.

     A háborús hírek sokat látott olvasójaként rögtön kiolvastam a rövid, de sokat sejtető írásból, hogy az éter hullámhosszán folyó ütközetnek, a rezsicsökketést ellenzők szönyegbombázásának egyelőre nincs sérültje, halálos áldozata. A felkészült, lég/levélvédelmi katyusákkal ellátott rezsikommandós- és terrorelhárító-, illetve az egyesült úttörő- és cserkész-csapatok, Németh Szilárd, harcostársai szerint Németh Szikla Szilárd, rezsicsökkentési kommandós parancsnok személyes irányításával, bátor példamutatásával (szinte látom magam előtt a már-már rambói képességekkel felruházott parancsnokot), visszaverték a „démoni antirezsicsökkentő egységek” első támadását. A rezsicsökkentést ellenző országárulók jelentős veszteségeket szenvedtek, de még nem adták fel. A hős parancsnok szerint hadállásaik elfoglalása után következik egyenkénti felderítésük, majd azonnali felelősségre vonásuk.

      Rögtön rákattintottam a csepel.hu-ra. Működött. Ezek szerint egyetlen percre sem sikerült megbénítani a parancsnoki főhadiszállást. A következő megrázó hír volt az első helyen: „Itt tart a rezsiharc? – Támadás alatt áll a csepel.hu”. A közvetlen harctéri tudósításból érezni lehetett a támadás erejét, hevességét, azt, hogy csak összfegyvernemi erők összevonásával sikerült megállítani. A kisebb utóvéd harcok ellenére, a kerületi honlapot védő erők kezdeményezésére hozott gyors, zseniális kommandós-parancsnoki döntés, a levelező rendszer teljesítményének „többszörösére” emelése, gyakorlatilag a háború e rendkívül fontos szakaszának megnyerését jelentette. A démoni erők csatát vesztettek, nemtelen támadásuk hamvába dőlt. Délutánra már az index.hu címoldaláról is levették a tudósítást.

     Később tovább konszolidálódott a háborús helyzet. Megnyugodhat az ország. A Kedves Vezető legfontosabb rezsibástyája áll. Mintha misem történt volna, megy tovább minden a régi kerékvágásban. Sőt, ahogy a csepel.hu 14:44-kor írta, már „Elstartolt a Nyirő József Kárpát-medencei irodalmi és műveltségi vetélkedő döntője” is.  Tudják ő az a magyar író, aki annakidején, dicsőítette a német birodalmat, s az utolsó pillanatig tagja volt a Szálasi-féle nyilaskeresztes csonkaparlamentnek. Még a Nagynémet Birodalomba is követte kormányát. Biztos siker a róla elnevezett vetélkedő. Az emberek éhesek, különösen egy háborús konfliktus után, a való világ mindennapjait mutató, izgalmas vetélkedőkre, élő show-ra.

     A rezsicsökkentés tehát jó kezekben van. Németh Szilárd reszicsökkentési kommandós-parancsnok, majdnem kormánybiztos, éles helyzetben is bizonyította harcra készségét, hadvezéri képességeit. Mindenki meglátja, még viszi valamire. Talán ő lesz a Kedves Vezető első ötcsillagos tábornoka, bár terror elhárítási főparancsnok, nagy hódító, sőt még diktátor is lehet. Orbánisztánban.

     Egyébként mi, itt Csepelen, élünk, küszködünk. Igaz, egyre nehezebben, de még megvagyunk. Nem szeretjük, ha „laboratóriumi egereknek” néznek bennünket, nem szeretjük a harcot, a háborút, sőt a kommandós-parancsnokokat, hódítókat, diktátorokat sem, sőt azokat sem, akik ma uralják a médiát. Csak dolgozni, élni, megélni szeretnénk. De erről nem olvasható semmi a csepel.hu-n vagy a Csepeli Hírmondóban. Kedvenc blogom, a csepelujsag.blog.hu meg, egy napja elérhetetlen.

                                                                                                                                             

V O X

                                                                                                                                           

A szerkesztő megjegyzése: Miként több olvasónk már tudja:  a csepelujsag.blog.hu új url-címmel és új lapnévvel folytatja a tájékoztató munkáját.

Az új url-cím vagyis elérhetőségünk: CSEPELIEK.BLOG.HU

A blog címe: CSEPELIEK ÚJSÁGA

A tartalom változatlan, a  Csepel Újság korábbi cikkei is megtalálhatók itt. Leveleiket a régi címen várjuk, amely megtalálható blogunk jobboldali menüpontjai között.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr705563910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felcsutisuttyo 2013.10.19. 08:44:22

A RIPACSOS KÉPŰ BORVIRÁG HARCOS, NEM IS CSEPELI,..BETOLAKODÓ...!! FÚJJJJJJJJJJJJJ
süti beállítások módosítása