CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sok hűhó ennyiért:

2013. október 13. 21:27 - csú

Választásokhoz-221_3.jpgA Fidesz jelöltje nyerte meg Baján a megismételt szavazóköri és - szavazati előnyével - az egyéni választókerületi önkormányzati képviselő-választást is - közölte Zsigó Róbert (Fidesz) polgármester este az előzetes eredmény kihirdetése előtt.

             A hírt Zsigó Róbert a Fidesz pártirodájában, jóval a hivatalos eredmények ismerete előtt jelentette be, úgy, hogy azt mondta a jelenlévőknek –már akiket beengedtek az eseményre így a Hír tv, az Echo Tv és az M1 munkatársainak,  - hogy ez tekinthető a végleges eredménynek, de azt nem mondta, hogy mindezt honnan tudja.                     Zsigó Róbert konkrét számokat is mondott: Kovács Csaba 138, Teket Melinda az E14-MSZP-DK közös jelöltje 69, Markó György Jobbikos 14, Ikotity István LMP pedig nulla szavazatot kapott.
Kovács Csaba így összesen 508 szavazatot kapott Teket Melinda 446-ot. Három héttel ezelőtt 467-406 szavazat volt az arány ugyancsak Kovács javára, azaz a különbség alig változott: a 32-es szavazókörben szeptember 22-én 61, most meg 62 szavazat volt a különbség.

            A bajai önkormányzati egyéni körzeti választásról HIVATALOS EREDMÉNYEK, további hírek, hírmagyarázatok, értékelések, vélemények ITT OLVASHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr415567090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása