CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Jesszusom, hol tartunk?

2013. október 15. 14:07 - csú

Jaksity kata.PNGJaksity Katát, az ATV és a Klub Rádió műsorvezetőjét Jakupcsek Gabriella női műsorába hívták meg, majd telefonon lemondták a szereplést, mondván, az MTVA nem járult hozzá. Az MTV szerint nincs szó kitiltásról.

Nem járult hozzá az MTVA vezetése Jaksity Kata klubrádiós és ATV-s műsorvezető szerepléséhez a köztelevízió női műsorában – írta a műsorvezető Facebook-oldalán.

Mint írta, elvállalt egy meghívást Jakupcsek Gabriella Ridikül című köztévés műsorába, de a szereplés előtt felhívták "a műsor készítői sűrű bocsánatkérések közepette, hogy az MTVA nem engedélyezi a szereplésemet a műsorban. Jesszusom, hol tartunk? Ez nem is politikai műsor! Mitől félnek, mit fogok rendezni ebben a műsorban, ami ráadásul felvételről megy, tehát ki is vághatnak belőle bármit, ami nem tetszik nekik. Nevetségesek!" – fogalmazott Jaksity.

"Ismėt kiderült, hogy persona non grata vagyok" – írta.

Felhívta a figyelmet, hogy ők viszont meghívták az általa vezetett Nő Háromszor című ATV-s talkshow-ba Rákay Philipet, az Magyar Televízió M1 csatornájának intendánsát és több, a jobboldalhoz köthető művészt is.

"Remélem, egyszer visszatérnek a normálisabb értékek még a szakmánkba" – írta Jaksity Kata.

Az MTVA sajtófőnöke a hvg.hu-nak azt mondta: nincs szó arról, hogy Jaksity Katát kitiltották volna. Szerinte a döntést a műsor gyártásvezetői hozták, akik az adás témája miatt döntöttek így. "Találtak olyan témát, amely jobban illene Jaksity Katához" - szól a magyarázat. A sajtófőnök hangsúlyozta, mindez egy adásra vonatkozott, máskor várják a műsorvezetőt.

Forrás: HVG.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr985571911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása