CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli papagáj- és rezsikommandó lejáratja a saját főnökét

2013. október 17. 04:46 - csú

ÁA-6-Nyerő.PNGA XXI. kerületben nincs személyi kultusz?! Németh Szilárd kommunikációs stábjával szórakoztatja a nagyérdeműt az országos média

          Az országos közröhejt kiváltó imádkoztatós sztorit még nem tudta túlszárnyalni a csepeli önkormányzat fideszes polgármestere, de a jelek szerint jó úton halad....Az újabb információk szerint a HÍR24-től az önkormányzat hivatalos szócsöve, a csepel.hu kapta a legváltozatosabb címlap díját: kedden a csepel.hu kezdőlapján tíz bejegyzés közül összesen 7 rezsicsökkentős cikket lehetett látni, melléjük alig fért be más téma.

          Ábel Attila kommunikációért felelős alpolgármester(képünkön) munkatársa, Kitzinger Adrienn a HÍR24 KÉRDÉSÉRE, hogy milyen szerkesztőségi elv(ek) mentén sikerült a címlapjukat így összehozni, közölte: "Mivel Németh Szilárd, Csepel polgármestere egyben a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport vezetője, kiemelt figyelmet fordítunk ennek a témakörnek. Ezt a kiemelt figyelmet az is alátámasztja, hogy a legtöbb rezsicsökkentéssel kapcsolatos levél és észrevétel a Csepel.hu oldal levelező-rendszerén érkezik hozzánk. Valóban előfordult, hogy egy nap alatt több fontos esemény vagy bejelentés történt a rezsicsökkentésről, és emiatt valamennyi országos lap egyszerre, több hírt is közölt róla. Mi is. De ha egy téma ennyire az országos politika homlokterében van, nem szabad meglepődni."

A díjazott címlap ITT LÁTHATÓ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr345578677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása