CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Török Zsolt véleménye a hamisított bajai videó körüli balhéról

2013. október 30. 08:52 - csú

Török Zsolt.PNGNincs Károlyi Attila nevű tagunk, sem Székesfehérváron, sem máshol, és Fehérváron sporttagozatunk sincs - ezt Török Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP szóvivője kijelentette: nem ők rendelték meg a bajai csalásról készült videót, nem vettek részt annak készítésében, amint hozzájuk került, vitték rögtön a rendőrségre.

Az ATV kedd este folytatta a hamisított bajai videó körül kibontakozott balhé boncolgatását. Miként beszámoltunk róla, hétfő este Kálmán Olga műsorában Kőrös Gusztáv, a DK-ból az ügy miatt kiléptetett, a videó készítésében és továbbításában részt vevő szereplő súlyos vádakkal illette az MSZP több vezetőjét. az Egyenes beszéd vendége tegnap Török Zsolt, az MSZP szóvivője volt:

A beszélgetés ITT LÁTHATÓ

 

A Népszava cikke erről a témáról ITT OLVASHATÓ

Az ügy friss fejleményeiről hírek, hírmagyarázatok ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455605853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása