CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KAMPÁNY A CSEPELI NYOMORRAL? KAMUVIDEÓ? MIRE KÉSZÜL A ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT NÉMETH SZILÁRD?

2013. november 10. 13:18 - csú

NSZ-25_2.PNGKiszolgáltatott, nyomorúságos körülmények között élő, kilakoltatástól rettegő emberekkel kampányol - a Márton-napi vigasságok mellett - Németh Szilárd funkcióhalmozó Fidesz-politikus (képünkön). Hétfőn ugyanis meg fog oldani egy problémát, hogy több tucat vagy több száz másikat a szőnyeg alá söpörhessen. Mit fog tenni, ha akár hétfőtől vagy – a kilakoltatási moratórium lejárta után – május 2-től kezdve újabb és újabb nyomorúságos körülmények között élő családok ostromolják majd az - egyébként fémtuskókkal, elektronikus rendszerekkel, biztonsági őrökkel és harci díszbe öltöztetett  közterület-felügyelőkkel védett – irodáját?! Önkormányzati lakást egyet sem építtetett, de kegyúrként osztogatja a meglévőket, ha érdekei úgy kívánják.

                                                                                                                                                         

Mielőtt Horvát Gyula KAMUVIDEÓ II című írását közölnék egy tragikus csepeli kilakoltatás, és egy  megdöbbentő Hír TV-s riport apropóján, - amit még a csepel.hu-val és a csepel.infóval sem mertek megosztani kerületünk fülkeforradalmi propagandistái - álljon itt blogunk, a CSÚ összefoglalója a várható fejleményekről:

                                                                         

Rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze hétfőre, november 11-re Németh Szilárd csepeli polgármester. Ebben semmi rendkívüli sincs. A normalitás ritka vendég a fideszes korifeus hasonló rendezvényein. Most se lesz az. A hírből ugyanis semmi sem derül ki, csak az, hogy suba alatt vagyis zárt ajtók mögött akar jótékonykodni, hogy utána a média mindenre kapható, a Fidesz által uralt képernyőin és hasábjain a saját nagyságát kürtöltesse világgá. Persze, ha a tévés stábok, de legalább a csepeli hivatalos szócsövek lakájai hajlandók korán kelni, akkor számukra és az álmukból felriasztott köztisztviselőknek akár nyilvános is lehet a műsor. Németh szavazó mamelukjai gombnyomásra egy pillanat alatt alkalmazkodnak vezérük minden heppjéhez. A zárt ülés egyébként jogos lenne, hiszen mi lehet kényesebb, személyes adat mint egy család kiszolgáltatottá válásának története. Velük és másokkal sem törődve, de az ő rovásukra és a csepeliek átverésének szándékával kampányol látástól vakulásig Németh Szilárd.

                                                                   

Most pedig átadjuk a szót Horváth Gyulának:

                                                               

K A M U V I D E Ó II

 

Horváth Gyuszi-5_2.PNGA HÍR TV-ben MEGDÖBBENTŐ RIPORTOT LÁTTAM.

                                                                

Csepelen egy szerencsétlen család kilakoltatásához érkezett a végrehajtó. Az idős hölgy, aki a lakótelepi lakásban lakott évek óta nem fizette a költségeket. Bírósági felhatalmazásra végrehajtói intézkedés történt, ami azt jelenti, hogy megkezdődött az idős hölgy és családjának kilakoltatása.

Igen ám, de véletlenül ott volt a HÍR TV stábja és felvételeket készített. Ez nem szokatlan, mert a televíziós csatornák szerkesztői gyakran választanak hasonló jeleneteket, azért, hogy bemutassák a társadalmi igazságtalanságokat. Most azonban mesterkélt elemek vegyültek a valóságba.

                                                                  

Az intézkedéssel párhuzamosan megjelent ugyanis a helyszínen Morovik Attila alpolgármester is, és bátortalanul arra kérte a végrehajtót, hogy állítsa le intézkedést. A végrehajtó elutasította a kérést!

                                                               

Kis vártatva a riport, már arról tájékoztatott, hogy a helyszínen van a Németh Szilárd polgármester is (ász üti a királyt) és határozott intézkedéseket tesz, valamint a kis Duna partján, háttérben a választókerületként összevont Soroksárral, magabiztosan nyilatkozik. Közben szintén spontán módon a helyszínre érkezett a Jobbik egy személyes frakciója, csepeli önkormányzati képviselője is, hogy felkarolja a szerencsétleneket. A polgármester határozottan ledorongolja - a képernyő tanúsága szerint a képviselőt - aki mind ezt megalázkodva tűri, majd kivert kutyaként elsomfordál. (Pákozdi, jobbra el) Teller Ede kifejezésével élve: ez csodálatos!

                                                                                          

Ekkora csúsztatást ilyen megrendezett személyi kultuszon alapuló megalázást és megalázkodást Csepelen a Rákosi rendszer megbuktatása óta nem lehetett látni. Egy szerencsétlen ember kiszolgáltatottságára építette Németh Szilárd a kampánybelépőjének szánt kamuvideóját!

A napnál világosabb ugyanis, hogy megrendezett eseményről van szó. Sajnos egy valós és szenvedő alanya van csupán a dolognak, a kilakoltatott nő. Nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy a véletlenek ennyire összejátszanak.

                                                                                                     

A bírósági végrehajtó, hosszas eljárás végén, utasításra, jogszabályok alapján végzi a dolgát. Ezt tudnia kell egy alpolgármesternek és egy polgármesternek is. (Ha az eltelt három évben sem tanulták meg, akkor nyugodtan fordulhattak volna tanácsért a jegyzőhöz) Az is tudható, hogy az eljárást, a végrehajtás folyamán már szinte lehetetlen megakadályozni.

                                                                                        

Ezt a folyamatot az eltelt évek alatt lehetett volna rendezni, ha botrányos körülmények között nem zavarják el a korábbi, és a maguk által idehozott szakembereket. Akkor, ha nem verik szét, züllesztik le a szociális ágazatot Csepelen. De egy kamuvideó a Hír TV-ben sokkal olcsóbb, (talán látványosabb is) mint felelős döntések előkészítése.

                                                                                                   

Az elmúlt napokban valamilyen rejtélyes oknál fogva felgyorsultak a kilakoltatást végző végrehajtói intézkedések. Kormányzati szinten deklarálták, a sajtóval kihirdették, hogy kilakoltatási moratórium kezdődik november elsejétől. A szokásos csúsztatás tapasztalható itt is, mert azt már nem mondták, hogy csak akkor, ha az államelnök aláírja. Az államelnök, meg nem írta alá, így akadálytalanul rugdossák az utcára az elszegényített nincstelen, beteg embereket még a tél beállta előtt. A jelszót már hallottuk: "akinek semmije nincs az annyit is ér"!

                                                                                                                         

November 4-én Szatit, a transzformátorgyár régi kedves egyéniségét lakoltatták ki a Rév utcai szükséglakásból, hasonló okok miatt. Olyan épületből, ahová jobb érzésű ember egyetlen felebarátját sem engedné. Mégis mennie kellet, a szabad ég alá. Szati, beteges leromlott szervezete nagy valószínűséggel nem fogja túlélni a telet. Nála nem intézkedett polgármesteri szinten senki!

                                                                               

Szati szépen, csendesen elszenderedik hamarosan, tévékamerák és határozott polgármesteri arcél bemutatása nélkül. Szati is - mind a többi szerencsétlenül járt - csak szavazatként jelenik meg a képviselői választásra készülő "rezsicsökkentési bajnok" tizennégy fős kabinetjének átverő sójában. Abban a kabinetben, ahol egy másik alpolgármester által bemutatott "kurafi" is több jövedelemmel rendelkezik havonta, mint Szati meg a többiek összesen egy évben. (pedig Szatiék kárt nem is okoztak Csepelnek)

                                                                                      

A polgármester és helyettese, - ha valóban segíteni akarna - már régen intézkedhetett volna. A jegyzőn kívül két embert kellett volna felkérni, hogy az ügyek ne fajuljanak a kilakoltatásig. A Szociális Szolgálat vezetőjét és a CSEVAK vezérigazgatóját.

Ezek az emberek, utasítás alapján régen megoldották volna az ügyet. De akkor nincs tévériport, nincs jóarcú polgármesteri portré, nincs ország világ elé kikiabálva, hogy a rezsicsökkentés csepeli bajnoka mennyire toleráns a kisemberrel, és milyen határozott a Jobbik érzéketlen renitenskedő képviselőjével szemben. Ilyen primitív közjátékot és lenéző valótlanságot képernyő már régen mutatott.

                                                                                                

A mostanság slágerként látható bajai videó egy fércmű ahhoz képest, ami Németh Szilárd, Morovik Attila és Pákozdi József "nagyjelenete" mutatott a nagyérdeműnek. Igen, ebben az aljas játékban főszerepet vállat egy magát ellenzékinek mondott párt képviselője is, és ezzel beigazolódni látszik a közmondás: összenő, ami összetartozik!

                                                                                                 

A szerencsétlenek pedig a jövő évi választáson túlmenően, csak abban reménykedhetnek, hogy az idén nem lesz kemény a tél!

 

Forrás:HORVÁTH GYULA weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr585623046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása