CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kálmán Olgánál koptatta tovább karakterét Németh Szilárd

2013. november 28. 10:53 - csú

00-1-a-529-ok-221-es változat.pngMiként tegnap beszámoltunk róla, a Magyar Postánál már zátonyra futott Németh Szilárdnak, a fideszes rezsikommandó parancsnokának Csepel mellékállású polgármesterének) újabb rögeszméje, az ARIAL-betű karakterből írandó, törvényben rögzített kormánypropagandája. Szerda este az ATV-ben Kálmán Olga Egyenes beszéd című műsorában magyarázkodott a Szent Imre téri terrorházának főnöke, és koptatta tovább az ARIAL és saját karakterét.

Több árulkodó mondata a későbbiekben még sok kellemes percet szerezhet a közönségnek és a közéleti kérdésekkel foglalkozó sajtónak, médiának.

Ha esetleg nem látta az élménydús interjút a televízióban, akkor a CSÚ-ban megtekintheti. Íme:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr345662133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z0RR0 2013.11.28. 18:01:39

Ezt az idiótizmust látva elgondolkodtató, hogy lehet-e a kormányzati dilletantizmust hírdetni bárhol, óriásplakáton, társasházakban, számlákon, hogy az áfaemelés, az ezernyi adó miatt Ön ennyi+ennyi pénztől esett el. Kenyér ár: +30 százalék. Orbanisztán jobban teljesít.
süti beállítások módosítása