CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli közterületesek támadtak egy járókelőre, mert kérdezett tőlük

2013. december 02. 19:11 - csú

Kérdőjel-más-333.pngÁbel Attila alpolgármester hülyeségeket beszél - S. Jenő hallgat - A Szent Imre téri terrorházában moccanni sem mernek - Németh Szilárd nem ér rácsepeli ügyekkel foglalkozni - Elmentek a rendőrök - Jön a TASZ

                                  

Jellegzetes csepeli botrány kerekedett a csepeli közterület-felügyelet hétfői intézkedéséből. Több internetes hírportál beszámolója alapján a történtek a következőképpen rekonstruálhatók:

                                  

A közterület-fenntartók egy hajléktalant készültek megbírságolni Csepelen, amikor valaki megkérdezte a közteresektől, hogy mi szükség erre?                     

                      

A Cink azt írja, hogy széttépték a férfi kabátját, aki feljelentést tesz az ügyben, illetve meg is szólalt az eset után. Ő igen, a közterület-fenntartók vezetője még nem.

                                               

A megtámadott járókelő állítja, csepeli otthonának közelében vette észre, hogy egy hajléktalan megbírságolására készülnek a közteresek, ő csak arra volt kíváncsi, hogy mi szükség van erre. Csak kérdezett....Részletek:.

                                                     

A férfi egy fotót is küldött a szakadt kabátról, valamint a Cinknek beszélt is az esetről.

                                              

„Az egyik (S. Jenő), a közterület vezetője pedig széttépte a kabátomat. Szó szerint. Utána rendőrök is jöttek és most várom a TASZ telefonját, hogy feljelentést tehessek. Gyalog voltam, nem léptem fel támadólag, csak egy kérdést intéztem hozzájuk.”

A fent említett S. Jenőt is keresték a történtek után, de ő csak annyit mondott, hogy felettese engedélye nélkül nem nyilatkozik, de annyit megerősített, hogy volt rendőri intézkedés az ügyben. Azonban az ő verziója más, ha kap rá engedélyt a polgármestertől, elmondja majd.

                                                                                         

Közben jelentkezett egy fültanú is, aki azt állítja: telefonon beszéltek a férfivel, ami nem szakadt meg, amikor odament a közteresekhez, így mindent hallott. Állítása szerint a férfi tényleg csak kérdezett egyet, mire nekiestek, mondván akadályozták a munkájukat.

                                       

Ábel Attila, csepeli alpolgármester gyors informálódást követően az Indexnek elmondta, hogy két hajléktalan a csepeli közterület-felügyelet Kossuth L. utca 112. szám alatti központjától nem messze kukákat kezdett el kipakolni. A közterület-felügyelők odamentek hozzájuk, de nem voltak hajlandók igazolni magukat. Megjelent a fenti férfi is, és rendőrállamot, fasisztákat emlegetett. Szóltak neki többször, nem hagyta abba, sőt taszigálni kezdte őket. Erre a közteresek rendőrt hívtak, a férfi el akart szaladni. Megpróbálták visszatartani, akkor szakadhatott el a kabátja.

                                                     

A közterület-felügyelők hivatalos intézkedés akadályozása miatt feljelentést tettek a kiérkező rendőröknél.

                                             

Ábel Attila személyes véleménye: A botrány megrendezett volt, a helyszín ugyanis gyanúsan közel esett a felügyelet központjához.

                               

A CSÚ személyes véleménye: na persze, még csak hétfő van, és máris itt a hét legjobb vicce - Ábel úrtól.

                

A ciink.hu legutóbbi információja: 

                            

"Zajlanak az események, sikerült beszélnünk a XXI. kerület sajtóreferensével, aztán magával S. Jenővel is. Aki csak akkor nyilatkozik az ügyról, ha erre engedélyt kap felettesétől, a polgármestertől. S. annyit azért megerősített, hogy tényleg volt rendőri intézkedés az ügyben. De világos volt, hogy az ő verziója egészen más a történtekről, mint Györgynek. Kitzinger Andrienn sajtóreferens jelenleg igyekszik megszerezni nekünk a polgármesteri engedélyt. Mivel Németh Szilárd polgármester a Parlamentben van, nem biztos, hogy sima ügy lesz, de reménykedünk. Ha megvan a bólintás, hamar megtudhatjuk a közterület-felügyelők vezetőjének verzióját....Szóval itt várhatók még fordulatok."

                                    

Németh Szilárdnak két rezsicsökkentés és a társasházi közös képviselők megregulázása közben csepeli dolgokkal egyelőre nem volt ideje foglalkozni. Alárendeltjei nélküle megnyikkanni sem mernek, kivéve a kommunikációs főnök Ábel Attilát, aki bölcsebb maradt volna, ha hallgatott volna, és átengedi a terepet a testőrségük, akarom mondani a közterület-felügyelők vezetőjének, S. Jenőnek, hiszen mégis csak ő volt a bátor akció egyik (fő)szereplője...

                                                   

Biztosak vagyunk benne, hogy a Szent Imre téri terrorházban kiizzadják a (szerintük) megfelelő válasz brilliáns verzióját, hiszen az illetékesek ezért kapják a fizetésüket. Jó, ha mind ezt a csepeli járókelők is tudják, mielőtt kérdezősködni támadna kedvük a csepeli közterület-felügyelőktől.

                        

Forrás: Index.hu, hír24.hu, cink.hu ás CSÚ

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr975671750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2013.12.04. 10:16:54

A közelben parkoltam. Nem szeretem a köztereseket, de most tényleg nem ők kezdték a balhét, hanem a "csak kérdező" faszi

honeywell h450 2013.12.04. 10:25:02

És a "csak kérdező" faszi taszigálta a közterest vagy ordibált vele, esetleg a testével védte a hajléktalant? Mert akkor megérteném, illetve akkor sem, a közteres reakcióját. De ha csak kérdezett, miért nem lehet kulturáltan válaszolni?
süti beállítások módosítása