CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eltűnt csepeli kislány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a rendőrség

2013. december 04. 17:01 - csú

Eltünt - keresik 12 éves csepeli kislány.PNGNem érkezett meg általános iskolájába és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik a mellékelt képen látható 12 esztendős Virág Szabina Ivett. A csepeli kislányt már a rendőrség is keresi. Aki látja valahol, értesítse a hatóságot!

              

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XXI. kerületi kapitánysága közigazgatási hatósági eljárást indított a 12 éves Virág Szabina Ivett eltűnése ügyében, írja a police.hu.

– A kislány 2013. december 3-án nem érkezett meg az iskolába és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Utolsó ismert ruházata: fehér színű sportcipő, szürke színű szűk nadrág, krém színű kapucnis kabát, piros táska – közölte honlapján a rendőrség. (borsonline.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr625675917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása