CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Budapesti várospolitikai stratégiát hirdetett az MSZP

2013. december 07. 10:23 - csú

Szenteczky János_2.jpgSzenteczky János, az MSZP csepeli szervezetének elnöke a nyolcadik a szocialisták fővárosi listáján 

                        

Az MSZP Budapesti Küldöttértekezlete  egyhangú szavazással Budapesti Várospolitikai Stratégiát hirdetett. A dokumentum világos útitervet szab a következő négy évre, egyértelműen meghatározza Budapest újraindításának programját.

                                                       

A dokumentum határozottan megfogalmazza az MSZP fővárosi terveit. Világossá teszi: a 2014. évi választásokon nem elég pusztán legyőzni a Fideszt, nem elég a mai városvezetés hibáit javítani, új irányra és új lendületre van szükség. Budapest fenntartható, kiszámítható, dinamikus fejlődéséhez, szolidaritásának újrateremtéséhez új jövőképet kell kialakítani.

                                                                                 

A stratégia leszögezi: Budapest az ország szerves része. Fejlődése, helyzete meghatározza hazánk egészének a jövőjét. Az elfogadott várospolitikai stratégia épp ezért nyitott, önálló és megegyezések alapján irányító, a civil szférával folyamatos párbeszédben élő városvezetést hirdet. Kijelöli a következő városvezetés prioritásait: a szociális válság mérséklését, a meglévő erőforrások ésszerű, intelligens felhasználását. A következő hónapokban az MSZP folyamatosan mutatja be a stratégia alapelemeit.

                                               

A szervezet küldöttértekezlete 100 százalékos támogatással főpolgármester-jelöltté választotta Horváth Csabát, az MSZP alelnökét, fővárosi frakcióvezetőt. E mellett 99 százalékos támogatással elfogadta az MSZP fővárosi önkormányzati képviselőjelölti listáját is.

                                                                

Az MSZP 2014-es fővárosi listájának első 20 jelöltje:

                                                                          

Horváth Csaba
Gajda Péter
Dr. Molnár Zsolt
Borszéki Gyula
Lendvai Anna
Dr. Trippon Norbert
Simonka Csaba
Szenteczky János
Szaniszló Sándor
Dr. Havas Szófia
Felkai Tamás
Tüttő Kata
Andó Sándor
Móricz Eszter
Alexa György
Hidasi Gábor
Kiss Jenő
Pásztor Tibor
Dankóné Hegedűs Jolán
Őrsi Gergely

                                                       

Forrás: MSZP Budapest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr765679881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása