CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

„Ez nem igaz! Ez az ember Csepel polgármestere?”

2013. december 16. 05:55 - csú

00-1-a-529-ok.png„Úristen! Ez nem igaz! Ez az ember Csepel polgármestere? Hogy lehetett ezt megválasztani?” – hallom csepeliek legutóbbi megjegyzéseit, költői kérdéseiket az újabb botrányos ügyek után… Úgy látom, hogy Németh Szilárd alkalmatlan polgármesternek és országgyűlési képviselőnek. Tevékenységével már rég nem Csepel jövőjét, a csepeliek boldogulását szolgálja… Mint minden önmagában bizonytalan ember mindenáron, túlbuzgóan bizonyítani akart, akar, párttársai, a Kedves Vezető előtt. Szerintem azonban, még Orbán Viktor és politikája kiszolgálására sem alkalmas. ‑ Az elmúlt hét botrányai nyomán többek között ezt írja V O X. Részletek:

                         

Napok óta Németh Szilárddal, kerületünk polgármesterével és Csepellel foglalkozik a média egy része. Nem éppen pozitívan. Az atv Egyenes beszéd című műsorától kezdve, a Népszaván, a Népszabadságon, a hvg.hu-n át, a kisebb hírportálokig bezárólag, a Csepelre „helyezett” szociális temetés és Németh Szilárd hozzáállása a „téma”. Ezt megelőzően azonban az index.hu két munkatársának adott, a rezsicsökkentéssel foglalkozó nyilatkozata verte ki sokaknál a biztosítékot. (cink.hu)

                                       

Kedvenc blogom, a csepeliek.blog.hu is több alkalommal idézte a polgármesterről leírt negatív véleményeket. (Csepel szégyene: Németh Szilárd, 2013.12.09.; Polgármester úr! Nem kellene ezt a csepeliekkel is megbeszélni?, 2013.12.11.; Ez embertelen és megalázó! – Egyenes beszéd, 2013.12.12.; Népszava: Nem sül ki a szeme a szégyentől Németh Szilárdnak?, 2013.12.13.)

                                  

Közben, ismerőseim, barátaim meg felháborodva, suttogva vagy hangosan kimondva, szörnyülködnek az egymást követő eseményeken. Többségük egyetlen pártnak sem tagja. Általában baloldali, olvasó, gondolkodó emberek. Odafigyelnek a kerület dolgaira, érzékenyen reagálnak a Csepellel kapcsolatos eseményekre, hírekre. Ráadásul egyesekben még élénken élnek Németh Szilárd, kétharmadra, a csepeliekre hivatkozó lépései: a képviselő-testület demokratikus működésének 2010 októbere utáni felszámolása, az intézményrendszer szétverése, az „imádkozzunk Orbán Viktorért!” népi kezdeményezése, a Nyirő-est a Radnótiban, vagy a Horthy korszak restaurálását szolgáló 1945 előtti, turulmadaras, „ereklyés”, országzászlós emlékmű újjáépítése a Szent Imre téren.

                                            

„Úristen! Ez nem igaz! Ez az ember Csepel polgármestere? Hogy lehetett ezt megválasztani?” – hallom legutóbbi megjegyzéseiket, költői kérdéseiket az újabb botrányos ügyek után. „Szerintem ez már egy tisztességesen gondolkodó jobboldali embernek is kínos. Arról nem is beszélve, hogy saját pártját járatja le ezzel az emberileg, politikailag elfogadhatatlan, Csepel ellenes politizálással” – mondta egyikük a napokban. Tévedsz, hangzott gyorsan a válasz. „Ezeket már csak a győzelem, a hatalom mindenáron való megtartása érdekli.”

                                                     

Egyetértek barátaimmal. E fórumon már többször kifejtettem véleményem Németh Szilárdról, tevékenységéről, annak hatásairól. Vélem azonban, hogy az újabb és újabb események, közöttük a legutóbbiak, engem igazolnak. Úgy látom, hogy Németh Szilárd alkalmatlan polgármesternek, tevékenységével már rég nem Csepel jövőjét, a csepeliek boldogulását szolgálja. Önként vállalt feladata meghaladja képességeit, ráadásul, mint minden önmagában bizonytalan ember mindenáron, túlbuzgóan bizonyítani akart, akar, párttársai, a Kedves Vezető előtt. Szerintem azonban, még Orbán Viktor és politikája kiszolgálására sem alkalmas. De Ő Csepel első embere, 18 százalékkal megválasztott, kétharmados polgármestere. Még.

                                                                  

Ceterum censeo… Németh Szilárdnak mennie kell.

                                               

V O X

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455690285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása