CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyomorgók sora Budapest központjában 2013 karácsonyán

2013. december 25. 05:55 - csú

A sor-címfotó.PNGAz elmúlt évekhez hasonló több száz méteres hosszú sor várta Budapest központjában, a Blaha Lujza téren, hogy egy tányér meleg ételhez jusson, és kapjon némi tartós élelmiszert. Az internetes beszámolók szerint az idén legalább a rendőrség nem vegzálta a szerencsétleneket, mint tavaly ilyenkor, amikor többeket kiszólítottak, és igazoltattak. 

Kezek.PNGKarácsonyi élelmiszercsomagokkal,  meleg ebéddel, játékokkal és ruhaosztással segítik a nélkülözőket a Krisnatudatú hívők. A Blahán.32 tonna élelmiszert, 6000 adag meleg ételt osztanak ki ezekben a napokban a rászorulóknak. A HVG tudósítója szerint már nem csak fedél nélküliek, hanem a lecsúszó középosztály tagjai is egyre nagyobb számban voltak jelen az ételosztásnál.

Egy tál.PNG 

Forrás: HVG.HU

Fotó. Fülöp Máté

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr925707687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása