CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A bukott kommandós vezér lehengerlő érvelése

2013. december 28. 01:00 - csú

Lehengerlő.PNGMiként megírtuk, Németh Szilárdot leváltották. Már nem ő a rezsikommandó parancsnoka.

A bukott vezér gyorsan váltott. Átnyergelt a devizahitelek világába. Most ott osztogatja jobbnál jobb ötleteit.

Ítéletei pedig a szó szoros értelmében szédítőek.

Egyik első nyilatkozatát Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár ellenzéki képviselő-jelöltje mutatja be:

Megfogadtam, hogy a karácsonyra való tekintettel nem posztolok pár napig. Sajnos azonban nem tudom megtartani fogadalmamat, mert Németh Szilárd újabb érdekes interjút adott, ezúttal a Kossuth rádió 180 perc cím műsorának. Az még hagyján, hogy polgármesterünk a devizahitelekhez láthatóan még annyit sem ért, mint a rezsihez, de ennek ellenére bátran nyilatkozik....

A legszebb az egészben, hogy a Kúria devizahitelekkel kapcsolatos döntését  "kifinomult jogérzékkel" csak így kommentálja: szerintem ez nem így van! Ja, és a bíróságok szerinte nem merték meghozni a megfelelő döntést (sic!). Így nyilatkozik egy igazi fiatal demokrata. A kérdésem már csak az, hogy akkor ki dönti el végső soron, hogy mi a megfelelő döntés? Esetleg lesz majd kétharmados törvény arról is, hogy a bírók kérjék ki néhány fideszes politikus véleményét ítélethirdetés előtt, nehogy túl sok "nem megfelelő" ítélet szülessen? 

Forrás: Szabó Szabolcs facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr405713587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása