CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mától újra lehet úszni a sátortető alatt

2014. január 10. 02:02 - csú

Úszás-221_1.gifEgyhetes leállás után ma ismét kinyit a Csepeli Strand sátortetős uszodája. 

Múlt szombaton csőrepedés miatt bezárták a létesítményt. Az üzemeltető Csepeli Városgazda Zrt. akkor azt közölte, hogy két csőrepedést is észleltek, az üzemszünet pedig azért volt szükséges, mert az egyik közvetlenül a medence mellett következett be és a hiba elhárítása másként nem volt lehetséges.

Az egyhetes leállás egy 150 milliméteres termálvíz-vezeték kilyukadása miatt volt elkerülhetetlen. A strandgépészet tíz évvel ezelőtti, teljes körű felújításakor ezt a fémcsövet alkalmasnak találták a termálvíz vezetésére. Most nem a vezeték javításával, hanem majdnem teljes hosszban műanyagvezeték kiépítésével minimalizálták egy hasonló hiba későbbi bekövetkezésének lehetőségét. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr735749772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása