CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Úttalan utakat vagy a fejlődő pályát Csepelnek?

2014. január 10. 05:57 - csú

Szenteczky János_3.jpgWass Albert estet szervezett  szerda estére Csepel fideszes vezetése – „Úttalan utakon” címmel. Nem először próbál a csepeli Fidesz a narancsból szélsőséges ideológiát facsarni. Németh Szilárd és mamelukjai a fejlesztés helyett ismét a poros múlthoz fordulnak vissza. A Horthy-kultuszt idézik fel, pedig Csepelnek van valóban dicső időszaka, amit nem csak felidézni, de újra megvalósítani lenne érdemes!

Amikor a csepeliek nagytöbbségének volt munkája! Amikor az utcákon még közbiztonság, az otthonokban pedig létbiztonság honolt.

Nem kakastollas csendőrökre, hanem működő térfigyelő-rendszerre lenne szükség!

Nem minimálbérért felduzzasztott, a fideszes foglalkoztatási adatokat csak kikozmetikázó közterület-felügyeletre, hanem szakmai alapon nyugvó, a helyi rendőrökkel nem rivalizáló, hanem együttműködő rendészeti központra lenne szükség.

Nem további forradalmakra, hanem békére van szükség.

Nem megosztó, kirekesztő, félelemkeltő politikára van szükség, hanem nyugalmat, biztonságot és kiszámíthatóságot hozó politikára.

Wass Albert ellenes.jpgA többség nem akar Wass Albert és Nyirő József estet Csepelen! Elég a két világháború közötti félfeudális Magyarország imádatából, a csepeli urambátyám-világ építéséből, a lakosságot uraságokra és szolgákra osztó politikából!

A hagyományos csepeli értékek nem a Wass Albert által képviselt szalonfasizmusban, a Szent Imre téri Nagy-Magyarország virágágyásban, nem a turulmadaras kopjafákban, meg a székely- és árpádsávos zászlókban vannak! Hanem a mindennapi lét és közbiztonságban. A kifizethető számlákban, a megfizethető bolti árakban. A biztos mában és a kiszámítható holnapban.

Mi ilyen világot akarunk Csepelen, ezért nem új emlékműveket és utcaneveket, hanem új munkahelyeket adunk a csepelieknek.

Mi nem a sötét múltban, hanem egy fényesebb jövőben hiszünk. Abban a jövőben, amelyben minden csepeli nagyobb biztonságban és napról napra nagyobb jólétben élhet.

A csepeli MSZP politikusai és szövetségesei ilyen jövőt ajánlanak Csepelnek, a csepelieknek! A mai múltba forduló városvezetéssel ellentétben mi egy előretekintő, modern, fejlődő, XXI. századi városrészt teremtünk a XXI. kerületben.

Szenteczky János

Forrás: szenteczky.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355748812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása