CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghalt a brutálisan bántalmazott kislány

2014. január 11. 18:54 - csú

Gyász-anim_2.gifMeghalt az a kislány, akit a hét közepén szállítottak be Tápiószeléről a Heim Pál kórházba. Feltétezések szerint a nevelőapja bánthatta.

Az ATV a szomszédoktól úgy értesült, hogy meghalt az a kétéves kislány, akit a hét közepén szállítottak be Tápiószeléről a fővárosi Heim Pál kórházba. A kislány szerdán otthon volt a nevelőapjával és a kéthónapos öccsével. A férfi állítólag nem tudja, mi történt a lánnyal, mert elmondása szerint ő a kisgyereket fektette le, amikor a konyhából csattanást hallott.

A szomszédok szerint a gyereken kék-zöld foltok is voltak, valószínű a veréstől. Úgy tudják, a kislány meghalt, az információt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kislány pénteken késő este a kórházban meghalt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - mondta. Hangsúlyozta: az életveszélyt okozó testi sértés minősítésen még nem változtattak, s egyelőre senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Az MTI információi szerint a várhatóan jövő héten elkészülő boncolási jegyzőkönyv, illetve szakértői vélemény alapján halált okozó testi sértés, vagy akár emberölés miatt folyhat tovább a nyomozás a bűncselekmény elkövetője, illetve elkövetői ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy bántalmazás nyomait viselő kétéves kislányt szerdán Tápiószeléről. A kórházban dolgozó orvosokat is megdöbbentette a kislány állapota, a gyereket súlyos törésekkel és fejsérülésekkel szállítottak be.

A gyermeken állítólag korábbi bántalmazás nyomai is láthatók voltak.

atv.hu / MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455753177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása