CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen új korszakot nyitunk a választás után

2014. január 20. 05:59 - csú

Szabó Szabolcs Együtt2014-220_1.pngSZABÓ SZABOLCS: Az összefogás megtörtént, a többi csak rajtunk múlik - A keserűséget végre felváltotta a jövőbe vetett hit! 

2014. január 7-én jelent meg a csepelujsag.blog.hu-n egy írásom, mely ezzel a mondattal kezdődött: „Szeretném, ha már az év első hónapjaiban kibővülne és megszilárdulna a demokratikus ellenzéki erők választási összefogása". Azóta már tudjuk, hogy megvalósult az ellenzéki összefogás: egy közös listán indulnak a szervezettel rendelkező demokratikus ellenzéki pártok, valamint minden választókerületben egy jelöltet állítanak a Fideszes jelölttel szemben. Most már azt is tudjuk, hogy a választás 2014. április 6-án lesz. Mindez azt jelenti, hogy szűk 80 nap alatt kell visszaadunk az ellenzéki és a bizonytalan szavazók kormányváltásba vetett hitét. Biztos vagyok abban, hogy Csepelen jól együtt tudunk majd dolgozni, és a sikeres választások után tényleg új korszakot tudunk nyitni a magyar politikai életben.

Kampány-2014-január-JÓÓÓ.jpgMost persze még csak a kampány elején tartunk. A legjelentősebb helyi ellenzéki szervezetek (Szolidaritás/Együtt-PM, MSZP, DK) persze már hosszú hónapok, sőt évek óta ott vannak az utcán, ahol mindig első kézből kapjuk a visszajelzéseket a csepeliektől:  fokozódik a szegénység, a kormánypropaganda ellenére nőnek a megélhetés költségei, egyre nehezebb munkát találni, a jelenlegi városvezetés eredményei és vezetési stílusa kritikán aluli. Most szombaton azonban az elkeseredettséget és keserűséget végre felváltotta a jövőbe vetett hit!

A piacnál.PNGAz országos megállapodásnak köszönhetően ugyanis szombaton már Csepelen is egymás mellett álltunk az emberek elé a piacnál. Sokan jöttek oda beszélgetni, de egyben a Fidesz szavazóinak is világosan jeleztük: ennyi volt!

A következő hónapokban folyamatosan ott leszünk az utcán, gyűléseket és fórumokat szervezünk, valamint minden háztartásba elvisszük a kormányváltók üzenetét. Biztos vagyok abban, hogy rövidesen a másik kívánságom is teljesül majd 2014-ben, amit így fogalmaztam meg a már említett írásomban: „Szeretném, ha ez az összefogás egy sikeres tavaszi választás után mihamarabb cselekvőképes kormányzatban öltene testet, hogy azonnal hozzáláthassunk az Orbán-Simicska rezsim kártevéseinek felszámolásához." Így legyen!

Aki személyesen is részt szeretne venni ebben a munkában, azt szívesen lájuk a kormányváltó csapatban. (Elérhetőségeinket megtalálják a www.egyuttcsepel.hu  honlapon).

Szabó Szabolcs
Országgyűlési képviselőjelölt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr425770845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása