CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

TUDJON RÓLA!

2014. január 22. 03:33 - csú

Éhes gyerek-2012-02-03-CseppTV-333_2.pngTudja, hogy…

  • ma Magyarországon 4 és fél millió ember él létminimum, másfél a szegénységi küszöb alatt, míg 500 ezer gyermek éhezik? Karácsonykor a háztartások nyolcada nem tudott ajándékot vásárolni és csak 4 százalék költhetett többet az ünnepre, mint tavaly – a Tárki felmérése szerint. A korábbi felmérések azt az ellenzéki véleményt erősítik meg, hogy 25 éve nem volt annyi szegény ember, mint most. A Tárki jelentéséből az is kiderül, hogy míg 2009-ig Magyarországon a szegénység kockázata lényegesen az európai átlag alatt maradt, 2012-re a hazai mutatószám értéke elérte az európai átlagot.

Tudja, hogy…

  • harminc fővel bővül az eddig is 349 emberből álló országgyűlési őrség létszáma 2014-ben? Legutóbb, november végén 10 milliót költöttek esőkabátra, nadrágra, 6 millióért vásároltak nyári és téli bakancsot, 31,5 millióért pedig négy új Skoda Superb került beszerzésre. Jövőre már 2,5 milliárd forintot emészt majd fel a Kövér László házelnök által kezdeményezett őrség működtetésére. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr95772901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása