CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Bajnai Gordon elleni bohócincidens a Fidesz gyűlöletkampányának része

2014. február 08. 19:49 - csú

Bohóctámadás.PNGSzigetvári Viktor, Együtt-PM társelnöke szerint a Bajnai Gordon ellen rendezett hatvani bohóctámadás a Fidesz gyűlöletkampányának része.

Az Együtt-PM az országos rendőrfőkapitányhoz fordul annak kivizsgálására, miként fordulhatott elő, hogy Bajnai Gordon országjárásának hatvani állomásán nem volt rendőri biztosítás annak ellenére, hogy a helyszínre ellentüntetést jelentettek be.

Közleményükben emlékeztetnek arra, hogy pénteken a volt miniszterelnök országjárásának hatvani állomásán egy bohócnak öltözött férfi támadt Bajnai Gordonra és a rá váró emberekre.

A szervezők tájékoztatása szerint a rendőrség arra hivatkozva utasította el a biztosításra vonatkozó kérést, hogy az ellentüntetést annak szervezői a 72 órás határidőből kicsúszva jelentették be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr425805354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása