CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bombariadó az újnácik bújócskázó parádéi, túrái ellen?

2014. február 08. 12:56 - csú

Rendőrség_1.PNGMiként korábbi írásunkban jeleztük, a rendőrségi tiltás ellenére a szélsőjobboldali szervezetek mégis meg akarják tartani mai parádéikat az általuk becsület napjának nevezett alkalomból. A bíróság ugyanis megsemmisítette a rendőrség tiltó határozatait - állítják a demonstráció szervezői. 

A rendőrség azonban bombariadóra hivatkozva ma nem sokkal déli 12 óra előtt lezárta az újnácik gyülekező helyeként megjelölt Clark Ádám teret és a Lánchidat.  A környéket egyelőre járművel nem lehet megközelíteni. Baloldali aktivisták egy molinót feszítettek ki, amelyen a spanyol polgárháború egyik legendás vezetőjének, Dolores Ibarrurinak a jelszava olvasható: No pasaran, vagyis Nem törtnek át! A legutóbbi információk szerint a Clark Ádám téren nincs tömeg.  Az újnácik parádéi ellen tiltakozó antifasiszta szervezetek ennek ellenére úgy gondolják, hogy a szélsőjobbos szervezetek ma sem mondanak le akcióikról, ezért a náci ellenes aktivisták is készültségben maradtak.

HÍREK INFORMÁCIÓK AZ ÚJNÁCIK PARÁDÉIRÓL ÉS AZ ANTIFASISZTA ELLENTÜNTETÉSRŐL ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr285804814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása