CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Sánc helyett romok Németh Szilárd politikai acsarkodása miatt

2014. február 14. 04:32 - csú

Röplabda-rom.PNGCsepeli olvasónktól kaptuk a következő írást:

A kormány nagyvonalú osztogatásba kezdett,  újabb 7,5 milliárd forintot osztott ki költségvetés általános tartalékából. Az index.hu beszámolója szerint jut belőle iskolafejlesztésre és sportcsarnok üzemeltetésre is. Konkrétan 600 millió forintot, vagyis az építéshez felvett hitel idei törlesztő részletét adják oda a helyi önkormányzatnak. Ráadásul a hírek szerint teljesen át akarja vállalni a kormány a hiteltörlesztést, vagyis egészen 2023-ig fizetni fogják ezt az évi 600 milliót!

A csepeliek joggal vethetik fel a kérdést: Németh Szilárd miért nem tudott pénzt szerezni a csepeli sportinfrastruktúra fejlesztésére?

Nem kell debreceni méretű stadiont építeni, de például a mindennapos testnevelés órákhoz szükséges tornatermeket fel lehetne építeni, vagy éppen rendbe lehetne tenni a csepeli Bajnokok Csarnokát. A Csepeli RC felnőtt férfi csapata Magyarország legeredményesebb röplabda szakosztálya volt, de  kizárták őket az NB I-ből, mert a fűtetlen csarnok alkalmatlan volt a mérkőzések megrendezésére.  A legeredményesebb röplabdacsapat egyértelműen a politikai acsarkodás áldozata lett, mert Németh Szilárd és csapata hosszú évek óta nem találja a közös hangot a Csepel SC Alapítvánnyal. Ha pedig nem lehet az övé, akkor inkább kivérezteti, az enyészetnek hagyja az egykor virágzó csepeli sportéletet. (Forrás: e-mail)

Röplabda-Csepelirc.hu.PNG

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr755811558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2014.02.14. 12:25:23

Tökmindegy mert Heller Ágnes sem kapott, így mindenképp antiszemita és emberellenes ez az osztogatás. Fúj.

egy atlag 2014.02.14. 13:26:12

Németh elvtárs befedte a csepeli strand (ismertebb nevén brazil strand) úszómedencéjét, hozatott konténeres öltözőt, tusolót (ezúton szeretném rá felhívni az ÁNTSZ figyelmét)... a budafoki és kőbányai úszó és vízilabda klubok meg lefoglalták az egészet...végül is leszarom, eddig se volt csepelen úszásra alkalmas intézmény.

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2014.02.14. 14:09:02

@♔bаtyu♔: Ha meg lenne sportlétesítmény, akkor kedhetnének stadionozni Csepelen is.
Kezhetné a kórus, hogy: "Miért nem iskolafejlesztésre..".
A nyuszi meg a sapka tipikus esete. Szánalmas sors a bérbloggerség..

Gyorgy Nagy 2014.02.14. 14:13:43

Csepelen minenki csak egy tehetségtelen karierista faszfejnek nevezik Sziszit és utálja mindenki.
süti beállítások módosítása