CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Négy gyereket ronthatott meg a csepeli tornatanár

2014. február 18. 09:21 - csú

Rendőrség_1.PNGA Blikk úgy tudja, a gyermekrontás miatt letartóztatott csepeli nevelő négy 8-12 év közti gyermekkel fajtalankodott, de ez a szám akár több is lehet.

Szerelmes becézgetésekkel és korholásokkal van tele az a párbeszéd, amelyet a pedofíliával gyanúsított csepeli tanár, B. Tamás folytatott egy diákjával egy internetes közösségi portálon - írja a Blikk. A lap birtokába jutott beszélgetésből világossá válik, hogy gyermeket és felnőttet gyengéd érzelmi szálak fűzik össze. Az érzelmes csevegést olykor fenyegetésekkel nyomatékosított szidalmak váltják fel, ha a fiatal nem ír helyesen.

"Egy éve már panaszkodott a gyermekem, hogy erőszakosan viselkedett vele ez a tanár. Az esetet jeleztem is egy másik nevelőnek. Többé nem tudok megbízni egy tanárban sem, a gyermekeimet kiveszem az intézményből" – mondta a lapnak egy érintett édesanya.

A Blikk úgy tudja, a gyermekrontás miatt letartóztatott nevelő négy 8-12 év közti gyermekkel fajtalankodott, de ez a szám akár több is lehet. Hogy elérje célját, érzelmileg zsarolta őket. A sorozatos gaztettekre akkor derült fény, amikor két gyermek megelégelte a férfi basáskodását, és feldobta a tanárt. A két fiú B. Tamás sportkörébe járt bokszolni, de asztaliteniszre váltottak volna. A nevelő ezután szüntelenül fenyegette a gyerekeket.

"Négyrendbeli felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak büntette miatt folyik az eljárás a férfi ellen, akit letartóztattak. A gyanút alátámasztották a tanúvallomások, a feljelentés, valamint az ügy orvosi dokumentumai is" – mondta Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője.

"A férfi munkaviszonyát megszüntettük, és igyekszünk együttműködni a rendőrséggel. Az eset megdöbbenést okozott az intézményben, így szakemberek segítségével próbáljuk támogatni a gyermekeket a történtek feldolgozásában" – mondta Molnár László, a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány kuratóriumi elnöke. (hvg.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr545820011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása