CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: "Bőven megvan az 500 aláírás!"

2014. február 18. 09:53 - csú

Szabó Szabolcs a facebookról.jpgSzabó Szabolcs, Csepel és Soroksár, vagyis a 17. számú egyéni választókerület baloldali ellenzéki képviselőjelöltje hétfő este, a Csepeli Munkásotthonban rendezett sikeres választási gyűlés után a következőket írta internetes oldalára:

"Megvolt a mai jelölőgyűlés Kónya Péterrel, majd ezt követően elkészült az első részleges rovancs. Visszaérkezett 610 aláírás, plusz kint van az aktivistáknál szinte az összes aláíróív, amit holnap hoznak vissza, de a szóbeli visszajelzések alapján már most is több száz aláírás gyűlt össze azokon is. Szóval gyakorlatilag megvagyunk. Első teljes összesítés holnap este 11 körül! . Találkozunk holnap az utcán, az irodában, vagy este 18-kor a Bajnai fórumon Soroksáron."

Szabó Szabolcs az április 6-i országgyűlési képvsielő-választáson az MSZP, az Együtt2014, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Liberálisok jelöltjeként várja a csepeliek és a soroksáriak korszakváltó és kormányváltó szavazatait.

Összefogás-logó-szabolcs jön.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr555820037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása