CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila kéri: ne felejtsünk! Ígérjük: NEM FELEJTÜNK!

2014. február 20. 05:57 - csú

00x-Ábel-Németh duó.pngCsepel nagy kabarészerzője, Ábel Attila, másodállásban a fideszes városvezetés alpolgármestere átbucskázott a fején és lett belőle "a Fidesz csepeli vezetője". Ebben a minőségében lelkesedéstől fűtött közleményben tájékoztatta Ábel Attilát, a Fidesz helyi szócsövének, a csepel.infónak  többszörösen lebukott főszerkesztőjét, hogy "Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP csepeli és soroksári országgyűlési jelöltje már az első napon megszerezte, szerdán pedig leadta a választásokon való induláshoz előírt támogató aláírásokat" Mit ad Isten, Ábel Attila leközölte Ábel Attila közleményét...

Hurrá! Megvan! De mi van meg?  

A közlemény további része megvilágítás helyett csak fokozza a homályt: "Az aláírásgyűjtés folytatódik. Csepeli és soroksári önkénteseink szeretnének a Fidesz-KDNP valamint a rezsicsökkentés valamennyi támogatójához eljutni." Tehát akkor mégsem az országgyűlési választásokhoz gyűjtik az aláírásokat a rezsikommandó főmókamesterének, Németh Szilárdnak, aki - rettegve a mentelmi joga elvesztésétől, a felelősségre vonástól  -  inkább akar képviselő lenni mint polgármester?

Kétségeinkre a közleményből nem kapunk választ, de Ábel Attila jóvoltából megtudhatjuk, "Örömmel tapasztaljuk, hogy sokan értékelik nagyra... az új uszodát, ... a gerincutat és útépítéseket, a csatornázást ...." Ábel Attilát nem érdekli, hogy Csepelen 2010. és 2014. között uszoda egyáltalán nem épült, sem fedett sem fedetlen.  Befedve csak a Fidesz-felfújt van a Csepeli strand területén, az is csak egy sátortetővel. A gerincutat és a csatornázást pedig - ó borzalom - készen kapták a szocialista városvezetéstől, Ábel úrnak, főnökének és állandó tettestársainak már csak szalagot kellett vagdosni. Köszönet azonban képtelen elhagyni Ábel úr ajkát, pontosabban klaviatúráját. Miként a fideszes állás- és fizetéáshalmozásról, a közpénzből fizetett gépkocsihasználatról és a közpénzszórás egyéb módozatairól sem ejt egyetle szót sem. Sebaj, mert Ábel úrnak van egy felhívása, amivel teljesen egyetértünk. "Ne felejtsék: április 6-án lesz a döntés napja" - írja az alpolgármesternek álcázott kabarészerző.

Jó szívvel ígérjük, sem ezt sem az elmúlt négy évet nem felejtjük. Ott leszünk április 6-án az országgyűlési választások  napján, és két egymást metsző vonallal (X) küldjük oda Németh Szilárdot és Ábel urat összes minőségében, ahol megtanulják: a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát...

L U X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945822871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása