CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tavaszváró tárlat csepeli fotósok alkotásaiból

2014. február 23. 03:33 - csú

tárlat.PNGA működésének 86. évében járó Réti Pál Fotóklub tagjai A Tavaszváró CÍMŰ tárlattal nyitották meg a kiállítási idényt. Az eseményről a 21. kerületi Hírhatár így számolt be:

A Csepeli Munkásotthon Galéria 21 kiállítótermében március 20-ig látogatható kiállítás  megnyitóján a ház és a galéria nevében Szegedi Péter galériavezető köszöntötte a vendégeket, majd az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium hallgatójának gitárjátéka következett.

A Réti Pál Fotóklub kiállítását Oberländer Sándor fotográfus nyitotta meg, beszélt az alkotások sokszínűségéről, változatosságáról, az alkotói folyamat kreativitásáról, és a tavaly 85. születésnapját ünnepelt fotóklub hétköznapjairól.

A megnyitón készült fotók kattintás után ITT LÁTHATÓK

A Galéria 21-ben örvendetesen szépszámú közönség gyűlik össze rendszeresen a fotóklub rendezvényein, s ezen túlmenően kiemelkedően látogatott maga a tárlat is, hiszen a Csepel Színház előadásainak és matinéinak közönsége a program előtt itt várakozik, az előadás szünetében a büfébe betérve itt nézelődik, s az előadás után e kiállítótermen keresztül sétálva indul a ruhatárba. A Csepeli Munkásotthonban működő szakkörök és művészeti csoportok tagjai és azok hozzátartozói, valamint a könyvtár látogatói is gyakran betérnek a Galéria 21-be.

Tárlat-2.PNGMárcius 20-ig Önt is szívesen látják a kiállító fotósok:

BÁRÁNY TIBOR

BERTA BÉLA

CZÚNI IMRE

DOBOS SZILVESZTER

GÁBORI ATTILA

HATVANI ÁGNES

HODOSSY ILONA

KIS SÁNDOR

KOLLÁR LÁSZLÓ

MIKÓ ISTVÁN

MIZIK ZSUZSA

OBERLANDER SÁNDOR

R. KÓRÓDI ZSUZSANNA

SIMONOVICSNÉ S. ILONA

SZABÓ CSABA

DR. SZINAY MIKLÓS

TÓTH LÁSZLÓ ZOLTÁN

TÜSKE ISTVÁN

VÉGH PÉTER

A kiállítsát támogatta:

ALPIQ Csepel Kft.

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata

Csepeli Munkásotthon Alapítvány

FOTOKING Kft.

MAHART CONTAINER CENTER Kft.

Mikrosat Kft.

Oláh Nyomda

OnlineFoto Kft.

 

Forrás: 21. kerületi Hírhatár Online

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr745827209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása