CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Leleplezte a bohócot, kitiltották az egyházközségből

2014. február 25. 04:56 - csú

A szombathelyi Szent Kvirin (Szalézi) Plébánia nem nézi jó szemmel, ha tagjai más tagok politikai tevékenységéről szivárogtatnak: egyik segítőjük feldobta az Összefogás szombathelyi fórumán akciózó, a CÖF plakátjairól ismerős bohócot, mire egy héten belül hívta Csány Péter, a plébánia igazgatója, hogy örökre kitiltották a közösség rendezvényeiről – írja a Nyugat.hu.

Bohóctámadó.PNGAz állítólagos bohóc, H. László animátora, a sajtónak fülest adó Horváth Bence pedig segítője volt a katolikus vallási közösség által működtetett Don Bosco Oratóriumnak. Az önkormányzat szociális és családügyi bizottságában is dolgozó H. László a Fidesz-kampányban való részvételét a lap szerint az is magyarázhatja, hogy az egyházközség vezetője Ágh Ernő, akinek a fia Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő.

A Fidelitast is vezető Ágh Péter a Vas megye 02-es, sárvári választókerületben indul a 2014-es országgyűlési választáson.

A szivárogtató fiú állítása szerint azóta több veréssel fenyegető üzenetet kapott a Don Bosco Oratórium animátoraitól, sőt, egy tizenhat éves barátját is kizárták, valószínűleg szimplán azért, mert jóban voltak. A Nyugat.hu egyébként azt írja: Bence fülese (egy korábbi cikkhez fűzött, a bohóc nevét nem tartalmazó kommentje) nélkül is eljutottak volna H. Lászlóhoz.( Forrás: index.hu és nyugat.hu) További fejlemények, reagálások a nyugat.hu-ban ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr325831350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása