CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fidesznek rendületlenül jelents fel, oh magyar!

2014. február 27. 03:45 - csú

Feljelentők.PNGSzilárdan tartja magát az a „pletyka”, hogy a Gestapo és a Vörös Hadsereg sehol másutt nem kapott annyi feljelentést, mint amennyit Magyarországon. A Fidesz erre a hagyományra építi politikáját, sőt gondosan ápolja...Nem kell ide drága pénzen fenntartott besúgóhálózat, nem kell költséges lehallgató technika, csak azt az alaphangulatot kell megteremteni, hogy az ország egyik fele följelentse a másik felét.

A számlálatlanul tartott fideszes rezsifórumokon az előadók arra buzdítják a hallgatóságukat, hogy ha társasházi közös képviselőjük nem teszi ki a megtakarítást hirdető tájékoztatót, jelentsék föl. Meggondolja majd a gaz szabotőr, hogy melyik oldalára álljon a rezsiharc frontvonalának, ha megfizettetik vele a 15 és 500 ezer forint közötti büntetést.

Senki nem mondhatja, hogy a Fidesz nincs tekintettel a magyar hagyományokra. Szilárdan tartja magát az a „pletyka”, hogy a Gestapo és a Vörös Hadsereg sehol másutt nem kapott annyi feljelentést, mint amennyit Magyarországon. A Fidesz erre a hagyományra építi politikáját, sőt gondosan ápolja. Hiába, mindig jó érzéke volt ahhoz, hogy az emberek legrosszabb ösztöneit használja föl céljai eléréséhez: az irigységet, a gyűlöletet, az önfelmentés és a bűnbakképzés hajlamát.

Nem kell ide drága pénzen fenntartott besúgóhálózat, nem kell költséges lehallgató technika, csak azt az alaphangulatot kell megteremteni, hogy az ország egyik fele följelentse a másik felét. Ez az orbáni út, aminek a felét már megtettük, és nagy léptekkel haladunk a végcél felé.

Andor Mihály

Forrás: Galamuscsoport

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr725834414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása