CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit titkolnak Csepel fideszes városvezetöi?

2014. március 11. 05:05 - csú

00x-Ábel-Németh duó.pngMa reggelig egy árva szót sem közöltek Csepel fideszes városvezetői arról, hogy mi történt a képviselő-testület március 4-i ülésén. Már egy hét telt el a döbbenetes tanácskozás óta, de Németh Szilárd polgármester és kommunikációs csapatának fővezére, Ábel Attila alpolgármester nem hajlandó tájékoztatni a csepelieket legalább a döntésekről. Olvasóink egyelőre kénytelenek beérni azokkal az információkkal, amelyeket értesüléseink alapján mi közöltünk ezeken a hasábokon. (Szószegés után tárgyalás a Munkásotthonról -  Csepel sportja soha nem látott mélységekig süllyedt - Legyen Kósa Lajos utca Csepelen - Kabaré, dráma, döntés Mi történt a csepeli képviselő-testület ülésén?)

Azt megértjük, hogy Németh Szilárd viselt dolgait, szégyenteljes és komikus március 4-i megnyilvánulásait nem akarják megosztani a közvéleménnyel. Az azonban elfogadhatatlan, hogy legalább a döntéseket nem ismertetik meg a kerületben élőkkel, hiszen a rendeletek mindenkire kötelezőek, és ha valamiért tetemrehívásra kerül a sor, akkor senki sem védekezhet azzal, hogy ő nem tudott a rendeletről, jön a büntetés, és ez már nem gyerekjáték.

Bár sokan nem hiszik, de a törvények szerint egyelőre Csepelnek a legfontosabb fóruma a képviselő-testület. A rendeletalkotás jogával a megválasztott városatyák vannak felruházva. Azok, akik most mameluk módjára nyomogatják a gombokat, de akkor is: az elfogadott rendeletek végrehajtásánál nincs pardon. Az adót fizetni kell, a szabályszegésért büntetést rónak ki, a gyereknek ebéd kell az iskolában vagy az óvodában, tudni kell(ene), hogy milyen feltételekkel lehet a helyi egészségügyi vagy szociális szolgáltatásokat igénybe venni. 

A sok száz millió forintért fenntartott és működtetett, hónapról hónapra duzzadó létszámú apparátus anyagiakkal jól eleresztett vezetői azonban hallgatnak, nem tájékoztatják a csepelieket, akiknek nemcsak zsebére, hanem a bőrére is megy ez a játék. Ezért a mulasztásért kit és mikor vonnak felelősségre?

L U X

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr235853199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.03.11. 23:38:10

Nincsenek hozzászólások.

Selytettem! :)
süti beállítások módosítása