CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: K A M U

2014. március 26. 03:33 - csú

Apa és fia-3_1.PNG- Apú-ú-ú! Mi az hogy kamu meg biznisz párt?
- Olyan frissen létrejött pártocskák,amelyek nem képviselnek senkit, nincs is programjuk, hacsak az nem, hogy felvehessék a választási támogatást.
- Akkor ez nagyon jó! Minden ember pártot alapít, összeszedik egymástól az 500 aláírást, majd felveszik a nagy suskát. A kormánynak sem kell tovább ígérgetnie, trükköznie, csak kiosztja a dohányt, mindenki beosztja 4 évre és élnek mint Marci Hevesen. Sőt a választás is feleslegessé válik, hisz mindenki megkapja a magáét. Feleslegessé válik az ellenzéki pártok reklamálása, áskálódása is. Minden maradhat a régiben.
- Fiacskám! Akik korán kapcsoltak és ezt megtehették, már megjátszották. Ezért lett kitalálva, hogy az ellenzék erejét szétforgácsolják, bármi áron. A gyerekes fantáziádra meg nincs fedezet.
- Az ő gyerekes fantáziájukra van fedezet?
- Remélem nem sokáig, csak időben fel kell ismerni, mi az, ami csak biznisz és mi az, ami csak kamu.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr905878954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása