CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az Operaháznál tüntet ma délután a demokratikus baloldali ellenzék

2014. március 30. 05:59 - csú

Kormányváltó márc 30-ig.PNGBudapest Belvárosában, az Andrássy úton, az Operaház előtt demonstrál  ma délután fél háromtól az ötpárti kormányváltó ellenzéki szövetség.  A szervezők mindenkit várnak, aki kormányváltást akar, és azt szeretné, hogy a társadalom többsége ne legyen kirekesztve a hatalomból.

A demonstráció helyszíne szimbolikus, mert  2012. január 2-án ott tüntettek először közösen az ellenzéki pártok és mozgalmak a hatályba lépő alaptörvény ellen.

Operához.PNGA mai tüntetésen a baloldali közös lista első öt helyén álló politikus mond beszédet: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, Szabó Tímea, az Együtt-PM társelnöke, Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője és Mesterházy Attila, a MSZP elnöke.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr855884251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása