CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szocialisták köszönete a csepelieknek

2014. április 09. 05:57 - csú

Szabó Szabolcs, a csepeli és a soroksári kormányváltó baloldali demokraták jelöltje a vasárnapi választáson legyőzte Németh Szilárdot, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjét, Csepel jelenlegi polgármesterét. Az MSZP csepeli szervezete ebből az alkalomból a következő közleményt jelentette meg saját weblapján:

Csepeli logó_1.PNG"Köszönetet mondunk azoknak a csepelieknek, akik szavazatukkal támogatták a kormányváltó erőket.
Sajnálatos módon nem sikerült elérni legfontosabb célunkat: nem lesz kormányváltás Magyarországon, így félő, hogy folytatódik a demokrácia lebontása, az elszegényedés, a munkájukból élő magyarok leszakadása.

Amíg azonban az egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen bár a kormányváltás elmarad, de kerületünkben a csepeliek többségének szavazatával a jelöltünk győzött vasárnap.

Egy nagyon kemény, embert próbáló kampány van mögöttünk, de túl sok időnk nincs pihenni, hiszen rengeteg tennivalónk van, és egy percet sem szabad elvesztegetnük. Következik az európai választás, majd az önkormányzati, amikor a csepeliek véglegesen leválthatják Németh Szilárdot és fideszes csapatát. Mert a vasárnapi eredmények bebizonyították, hogy az itt élők szerint az ő vezetésük alatt Csepel rosszabbul teljesít.

Köszönjük tehát mindazoknak, akik a kormányváltó erők listájára és jelöltjére adták le szavazatukat, köszönjük a kampánycsapat minden tagjának, valamennyi aktivistának a megfeszített munkát, és ígérjük, Csepelen ősszel végérvényesen leváltjuk a Fideszt.

Budapest, 2014. április 7.

Csepeli MSZP"

Forrás: csepelimszp.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr225992164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsepeliBlogos 2014.04.09. 15:15:34

Mondjuk, ha tényleg nem csepeli-akkor legközelebb nem szavazok rá:)
süti beállítások módosítása