CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hej, te bunkócska! Ábel Attila a csepeli bunkók csősze?

2014. április 11. 05:55 - csú

Ábel a szájtáti_3.pngTöbbszöri lebukás és kényszerű beismerés után ma már tény: Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere, kommunikációs főnöke, a Fidesz kerületi elnöke a gazdája és szerkesztője a csepel.info nevű kerületi Fidesz szócsőnek. Ábel Attila az elmúlt napokban alaposan kimutatta foga fehérjét…

Nem vagyok rendszeres olvasója az alpolgármester által gründolt weblapnak. Három négy naponta elolvasok néhány cikket, hozzászólói véleményt. A választás napján, vasárnap délután „ránéztem”, megtudni, mi most a tuti, a szerintem szélsőséges, hozzászólásokat is felvállaló blognál. Admin Németh Szilárd biztos győzelmében bízva, az „Orbán: 0-0-ról indulunk – videóval” című poszt  „hozzászólójaként”, a következőket tette fel:

admin szerint:

2014. április 06., vasárnap – 16:04

Most már majdnem minden eldőlt. Kérünk mindenkit, hogy a bunkó hozzászólásokat mára már hanyagolja.” 

Számomra durva, egy admintól elfogadhatatlan megnyilvánulás. A hozzászólók teljes lebecsülése, lenézése. Arról nem is beszélve, hogy a vita megkezdése előtt dorongol le, általa „bunkónak” tartott hozzászólókat, akik a cikk kapcsán még meg sem szólaltak. Talán, mert ismeri őket? Vagy azért, hogy a véleményeket eleve korlátozza? Netán attól félt, hogy Orbán Viktor aznapi, csepeli gyorslátogatása kapcsán elszabadulhatnak az indulatok? Egy biztos, nem a jobb-, illetve szélsőjobb indulatokra gondolt, hiszen azok, szerény tapasztalataim szerint csak 8-10 „szerző” tollából, de korlátozás nélkül megjelenhetnek a blogon. Csak a baloldali vagy pártokon felül „álló” hozzászólók „bunkósága” bántja? Ahogy látom, igen. A következő, még vasárnap este 20:24 órakor közzétett „Csepelen vezet a baloldal” című poszthoz  írt kulturálatlan, helyenként ordenáré hozzászólásokkal kapcsolatos hallgatása egyértelműen bizonyítja ezt. Admin tehát lebukott. Nem kellene egy higgadtabb, toleránsabb, egy ilyen feladatra alkalmasabb személyiségnek átadnia feladatát? Mivel azonban tulajdonosa is a blognak, sőt a kerület fideszes alpolgármestere is, tekintélyvesztés nélkül nem fog menni. Igaz,  ezt már nem fogja elveszíteni, mert rémülten keresi – mondják a csepeliek…

Egyébként valóban, „most már majdnem minden eldőlt”. Csepelen vezet a baloldal, vesztésre áll Németh Szilárd és a Fidesz-KDNP szövetsége. Erről azonban később, a végleges eredmény kihirdetése után.

V O X 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr866011355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása