CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Kis Tamariska nagy sikere: csepeli gyerekek az országos döntőben

2014. április 17. 05:50 - csú

Olvasónktól kaptuk a következő hírt és a képriportot, amelyet örömmel közlünk, és további sikereket kívánunk!

Tamariska-táncosok-1.PNGNagy mérföldkő a Tamariska Táncműhely életében! Most először álltunk nagy "nyilvánosság" elé és egészen Nagykovácsiig mentünk, hogy részt vegyünk a Dunán innen, Tiszán túl névre hallgató népművészeti találkozón, s egyben versenyen. Két csoporttal és két szólóprodukcióval neveztünk, előadásunkat pedig most is a nagyszerű Zagyva Banda kísérte!

tamariska-táncosok-2.PNGTáncosaink mindannyian nagyon szépen helyt álltak a szabadtéri színpadon rendezett műsoron és szerencsére nem csak a saját "beépített embereink" (a szülők) elismerését váltottuk ki! Nagy öröm ez  számunkra! A 6-12 ÉVES korosztályban a Kis Tamariska csoport arany oklevelet kapott, azaz első helyezést ért el, így május 31-én a miskolci döntőben mi képviseljük Budapestet és Pest megyét ebben a korosztályban és a csoportos néptánc kategóriában!

Tamariska-táncosok-oklevél.PNG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr806044052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása