CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepeli Box Klub versenyzőinek kiemelkedő sikere a diákolimpián

2014. április 20. 02:21 - csú

Box-Csepel.PNGNagykanizsán tegnap véget ért az ifjúsági ökölvívók diákolimpiája. "Külön tudósítónk", vagyis olvasónk, Lukácsné Balázs Mara csepeli sikerekről számolt be hozzánk küldött írásában. E szerint Pócza Miklós aranyérmet, Budai Renáto, Vincze Dominik és Horváth Zsolt ezüstérmet, Énekes Bence, Lakatos Brendon és Németh István bronzérmet szerzett. Ez azt jelenti, hogy a Csepeli Box Klub hét versenyzője közül mind a heten dobogóra állhattak, és éremmel tértek haza. Gratulálunk a versenyzőknek és az edzőknek: Énekes Róbertnek és Lukács Adorjánnak!

Ezek után különösen érdekes Harcsa Norbertnek, a Csepeli Box Klub magyar válogatott versenyzőjének üzenete. Ő a következőket írta a diákolimpikonoknak:

 

Lezajlott az utánpótás olimpia, ahol a csepeli fiatalok igencsak kitettek magukért! Gratulálok mindannyiotoknak. Azok, akik,csalódottak .ne keseredjenek el, mert nem ezen múlik kiből lesz bokszoló, tudom miről beszelek nyugi!:) Külön gratula Miklósnak,  nagy fegyvertényt vittél véghez, továbbra is edzeni kell kőkeményen! Végül pedig hadd méltassam a kis klarinétos mesterem, Lukács Adorjánt,  aki 3 év alatt egy olyan  csapatot hozott össze Csepelen, amely komoly tényezőnek számít a magyar ökölvívásban!!! Nagyon buszke vagyok rátok...KEGYETLENÜL TUDTOK! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr916055374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása