CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula meghívója Gyurcsány Ferenc hétfői csepeli fórumára

2014. május 03. 02:01 - csú

Horváth Gyuszi-5-156_6.pngGyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke május 5-én, hétfőn délután öt órakor a  Csepeli Munkásotthonban tart fórumot. A politikus  arról beszél majd a részt vevőknek, hogy az EP-választáshoz kapcsolódóan milyen programajánlatot készített a DK. 

Horváth Gyula, a DK csepeli elnöke Borka-Szász Tamás DK-s önkormányzati képviselővel együtt nyílt levélben hívta meg a Demokratikus Koalíció csepeli és soroksári szimpatizánsait a hétfői fórumra. A meghívóban hangsúlyozzák: "Olyan képviselőkre van szükség az Európai Parlamentben, akik nemzeti érdekeinket határozottan, de európai módon - tárgyalások útján, szövetségeseket gyűjtve - tudják érvényesíteni az Unió döntéshozóinál."

Részletek:

Gyurcsány-fórum-20140505.PNG

Gyurcsányhoz-3-fejléc.PNG

Gyurcsányhoz.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr176100739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása