CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalázat: Gaudi-Nagy Tamás már lámpavasra akasztatna...

2014. május 07. 12:11 - csú

Gaudi-Nagy Tamás akasztani készül.PNGNéhány órával ezelőtt közöltük A szellem a palackból még csak uszított és köpködött a Kossuth téren című bejegyzésünket, amelyik arról a szégyenteljes eseményről szólt, amelyik tegnap, az új Országgyűlés megalakulásának napján, néhány a Parlament előtt történt. Gaudi-Nagy Tamás, volt jobbikos képviselő a föld törvény ellen tüntetők előtt szónokolva a téren áthaladó Pásztor Istvánra, a Szerbiából érkezett Vajdasági Magyarok Szövetségének elnökére uszította hallgatóságát. Az elnököt leköpték.  Kénytelen volt sietősen távozni a felheccelt üvöltözők elől. A parlamentbe jutott pártok - köztük a Jobbik is - elítélték az atrocitást. Ez történt tegnap. Magunk sem gondoltuk, hogy időben és térben  milyen rövid út vezet a köpködéstől a lámpavas, a nyilvános akasztás emlegetéséig. Most már nem gondolunk ilyet. Már tudjuk! 

Ma reggel a közszolgálatinak nevezett Magyar Televízióban újságírónak nevezett személyek vitáztak Gaudi-Nagy Tamással. Ami a kamerák előtt folyt, azt ugyanazzal az  egy szóval jellemezhetjük, mint a tegnapi Kossuth téri atrocitást: GYALÁZAT!

Nézzék meg, és olvassák el a közszolgálatinak nevezett Magyar Televízió riportját, és a róla szóló tudósítást a hirado.hu tálalásában, miután megtekintették a tegnapi felvételt. Ez történt a magyar fővárosban, az új országgyűlés megalakulásának napján:

 

 

Végül, de nem utolsó sorban a HIRADO.HU sajátságos öszefoglalója: INNEN LETÖLTHETŐ. A közszolgálati hírportál szerint az a legfontosabb, hogy Pásztor István nem tesz feljelentést. Fel sem teszik a kérdést, amely teljesen természetes volna: mit csinál a magyar rendőrség? Mit tesz  a magyar ügyészség? Felejtsük el, borítsunk fátylat a gyalázatra?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr716131540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása