CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bosszúhadjárat a Csepeli Városgazda Zrt-nél, miközben süllyed a hajó?

2014. május 24. 04:24 - csú

figyelem-x1B_6.jpgA HÍRKOMP INFORMÁCIÓJA: Eddig legalább a látszatra ügyeltek, s a kirúgásoknál igyekeztek a nem megfelelő munkavégzésre, vagy más mondvacsinált okokra hivatkozni. A Hírkomp információi szerint kirúgás-sorozattal tüntetik el a „szocialista-barátnak” bélyegzett alkalmazottakat a Csepeli Városgazdától, akiket még Szenteczky János, a Csevak igazgatója idején vettek fel.

Most, hogy süllyedni látszik az önkormányzat hajója – közeleg a választási jéghegy, amelyet nem tudnak kikerülni – egyre nyíltabban és kegyetlenebb módon állnak bosszút a Csepeli Városgazda Zrt-nél: mivel Szenteczky Jánoson nem találnak fogást, akárhogyan is akarták besározni, helyette azokat az alkalmazottakat teszik utcára, akiket még a csevakos időkben vettek fel, az előző igazgató idején.

Meglehetősen alávaló módon – ahelyett, hogy a patkányok mintájára elmenekülnének a süllyedő hajóról – maguk helyett sorra rúgják ki a dolgozókat, s kihasználva azok szorult helyzetét és védekezés-képtelenségét, közös megegyezést erőltetnek rájuk, hogy ne lehessen beperelni a céget és a vezetőket.

Ennek a hajónak a vezetői vesztükbe rohannak: már csak négy hónap, és végük…

A tudomásunkra jutott hírről Szenteczky Jánost kérdeztük: mi a véleménye?

– Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerülhetnek egykori munkatársaim. Üzenem nekik, hogy tartsanak ki, s az őszi önkormányzati választás – és a baloldal győzelme – után, valamennyi, munkahelyüktől méltatlan körülmények között megfosztott hajdani munkatársamat visszavárom.

 

Hirkomp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr706192738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása