CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nincs a listán Szenteczky János

2014. június 05. 20:16 - csú

Szenteczzky-ok.PNGAz, hogy kéthetente (és most már összesen félszáz alkalommal) rángatja nem csak a húsz képviselőt, de a teljes önkormányzati apparátust is, az Ön és a csepeli fideszes vezetés alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt. - Többek között ezt írja Németh Szilárd polgármesterhez címzett nyílt levelében Szenteczky János, a csepeli szocialisták önkormányzati képviselője. A levelet, amely a képviselő saját blogján jelent meg, változtatás nélkül közöljük

Ön 12 nappal az előző után ismét rendkívüli ülésre hívta össze a képviselő-testületet. Az, hogy kéthetente (és most már összesen félszáz alkalommal) rángatja nem csak a húsz képviselőt, de a teljes önkormányzati apparátust is, az Ön és a csepeli fideszes vezetés alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt.

A csepeliek ezt már egyszer „megköszönték” Önnek április 6-án és –ebben biztos vagyok– meg fogják tenni újra ősszel is, az önkormányzati választáson!

Pedig a napirendre tűzött témák –talán csak a Morovik alpolgármester 12 nappal korábban rosszul előkészített előterjesztésének a javítását leszámítva– többet érnének annál, hogy azokat olyan városvezető terjessze elő, aki nem lát előre még 12 napig sem!

Azokban a témákban pedig, amelyekben nem csak erkölcsi kötelessége lett volna ülést összehívni (a Csepeli Városgazda vezetőjének, Werner Péternek a múlt héten kirobban 100 milliós zavaros fejlesztéséről), de kötelessége is (a fővárosi közgyűléssel kapcsolatos törvénymódosítás véleményezéséért), még válaszra sem méltatja a kezdeményezőket!
Polgármester úr!

Ezúton jelzem Önnek, hogy a június 5-ére összehívott ülésen nem tudok részt venni. Mondhatnám, hogy családi okok miatt, vagy azt is, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt… De nem teszem, mert valójában arról van szó, hogy azt az időt is inkább a választóimmal való kapcsolattartásra, a csepeliekkel való törődésre fordítom.

És ha ezt Ön igazolatlan hiányzásnak tekinti – ám legyen. Bírságoljon meg akár – ezzel is csak azt bizonyítja, hogy én nem szerepelek a listán azok között, akikre kiadták az utasítást, hogy „Ne bírságold meg!”

Szenteczky János
önkormányzati képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr716281871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása