CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli nyári táborok szezonja

2014. június 13. 05:59 - csú

Gyerekrajz.jpgMa kinyit a csepeli nyári napközis tábor, ami – az elmúlt évekhez hasonlóan –  pihenést és  programokat kínál a gyerekeknek. az önkormányzat közzétette  a legfontosabb tudnivalókat.

A klasszikus nyári tábor június 23-ától augusztus 15-éig tart a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. A hétköznapok programjait játékok, különféle sportfoglalkozások és kirándulások színesítik.

A foglalkozások reggel nyolc órakor kezdődnek.

Ügyeletet reggel 6 órától, valamint 16-17 óra között a táborozás helyszínén, illetve a Karácsony Sándor Általános Iskolában biztosítanak. A gyerekeket a szülőknek kell elkísérni a táborba, vagy a Karácsony iskolába, ahonnan busszal viszik őket a táborba.

Igénybe vehető hetek:

  • június 23. - június 27. (befizetés az iskolában)
  • június 30. - július 4. (befizetés ettől az időponttól: napközis tábor)
  • július 7 - július 11.
  • július 14. - július 18.
  • július 21 - július 25.
  • július 28. - augusztus 1.
  • augusztus 4 - augusztus 8.
  • augusztus 11 - augusztus 15.

A táborban a napi háromszori étkezésért napközis térítési díjat kell fizetni – tájékoztatta lapunkat Varga Gáborné táborvezető. Elmondta: a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek nem kell fizetniük semmit, illetve akik normatív ötvenszázalékos kedvezményben részesülnek, azoknak a reggelire és az uzsonnára vonatkozik a félárú kedvezmény. „Mindez csak a csepeli lakóhellyel rendelkező gyermekekre érvényes. Más településen lakóknak teljes étkezési díjat kell befizetniük, akkor is, ha ingyenesek, vagy kedvezményesek. Ebben az esetben a befizetett összeg visszatérítését a lakóhelyük szerinti önkormányzatnál intézhetik a szülők” – tette hozzá a táborvezető.

Akik menzásak voltak az iskolában (csak ebédeltek), a további két étkezésüket a szülőnek meg kell térítenie.

Befizetési időpontok a táborban szerdánként 7 órától 16.30 óráig, illetve pénteken 7-9.00 óráig (csak pótbefizetés) lesznek. Étkezési utalványt nem fogadnak el.

A tábornyitás előtti időszakban a napközisek felügyeletét az iskolák látják el.

Étkezés lemondást csak akkor tudják figyelembe venni, ha azt a szülők az előző napon jelentik be a következő elérhetőségen: nyaritabor21@gmail.com,  tel.: 06-70/977-5240.

 

Nyári táborok: strand, ÁMK

További táborok is várják a gyerekeket a nyári szünetben:

  • A nyári napközis sporttáborról, melyet a strandon tart a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület, Hliva Katalinnál – 06-20/311-8578 – lehet érdeklődni.
  • A Nagy Imre ÁMK  is többféle nyári tábort, izgalmas elfoglaltságot ígér a gyerekeknek: lesz akrobatikus rock and roll, hiphop, íjász, kreatív zenevarázs, ritmikus gimnasztika és sakktábor. Információ: 420-7874 (csepel.hu)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr436295652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása