CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Friderikusz otthagyja a TV2-t

2014. június 26. 04:23 - csú

Friderikusz Sándor.PNGAz ének iskolájából és a Sztárban sztárból is kiszáll Friderikusz; ő és a TV2 szóvivője is azt állítja, hogy mindkét félnek voltak kételyei a folytatást illetően.

Friderikusz Sándor nem ért egyet a TV2-vel, ezért sem Az ének iskoláját, sem a Sztárban sztár újabb évadjának vezetését nem vállalta el - írja a Blikk.

Az ismert tévés műsorvezető azt nyilatkozta az Origónak, hogy írásban bejelentette: ha lesz jövőre is Az ének iskolája, azt már nem kívánja vezetni, mert az idei sorozatban több mindennel nem értett egyet, de ezt nem különösebben méltányolták. "Ami a Sztárban sztár most szeptemberben induló sorozatát illeti, hónapokkal ezelőtt megkérdezte a TV2 kreatív vezetője, vezetném-e az ideit, azt feleltem szó szerint: nem halnék bele, ha más csinálná, mert azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni".

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője pedig azt nyilatkozta a Blikknek: "Vitathatatlan, hogy Az ének iskolája és a Sztárban sztár sikerében Friderikusz Sándornak is szerepe volt. Az is tény ugyanakkor, hogy a TV2 részéről is felmerültek kételyek a közös munka folytatását illetően, ezért a műsorok következő szériáinak vezetésére nem kértük fel".

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr756412821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása